Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: In the Lion`s Jaws
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4784
Torpedo Gdańsk @DaMuffinMan…….
PP123att Tactiek 532
38% Balbezit 62%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.9 gemiddelde waardering 63.5
good Schieten excellent
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan geeft een hoge lob. Daar is Jawachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stivala is nu in balbezit. Stivala schiet op doel. Venetidis bokst de bal weg.

6e minuut.
Skrzypek probeert naar een medespeler te passen. Grayson probeert naar een medespeler te passen. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - @DaMuffinMan……. 0:1

10e minuut.
Inworp. Matassano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udrea geeft een hoge lob. Grayson maakt een snoekduik en kopt de bal. Styszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zərbəliyev passt de bal in één keer door. Matassano rent richting de bal. Matassano met een sublieme pass. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson verovert de bal door een tackle van achteren. Grayson schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Styszko met een sublieme pass. Giesen kopt de bal weg. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Styszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - @DaMuffinMan……. 0:2

21e minuut.
Beaumont rent richting de bal. Gdyński is nu in balbezit. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Styszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Becser de bal. Tsakalidis is nu in balbezit. Giesen probeert naar een medespeler te passen. Grayson is nu in balbezit. Grayson schiet op doel. Styszko bokst de bal weg.

34e minuut.
Bell met een sublieme pass. Klungelig pakt Matassano de bal. Giesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Becser verovert de bal door een tackle van achteren. Becser geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Udrea controleert de bal met de borst. Udrea passt de bal met de wreef. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont schiet op doel. Styszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - @DaMuffinMan……. 0:3

39e minuut.
Veliký verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giesen. Veliký is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapitan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stivala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Tsakalidis is nu in balbezit. Udrea verovert de bal door een tackle van achteren. Udrea passt de bal zonder na te denken. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont schiet op doel. Styszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Veliký is nu in balbezit. Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell speelt de bal door. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Gdańsk 65%, @DaMuffinMan……. 35%.
Torpedo Gdańsk - @DaMuffinMan……. 0:3

48e minuut.
Veliký bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea onderschept slim de pass. Grayson speelt de bal door. Beaumont rent richting de bal. Beaumont draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Styszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - @DaMuffinMan……. 0:4

50e minuut.
Veliký is nu in balbezit. Giesen verovert de bal door een tackle van achteren. Giesen passt de bal met de wreef. Beaumont rent richting de bal. Beaumont draait met de bal, schiet en ... Styszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skrzypek neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - @DaMuffinMan……. 0:5

59e minuut.
Bell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Udrea de bal. Udrea passt de bal zonder na te denken. Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Skrzypek rent richting de bal. Skrzypek geeft een lange en hoge pass. Daar is Veliký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Zərbəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərbəliyev passt de bal met de wreef. Daar is Beaumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaumont draait met de bal, schiet en ... Styszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - @DaMuffinMan……. 0:6

73e minuut.
Beaumont kopt de bal weg. Gdyński heeft problemen om de bal te vangen. Gdyński verovert de bal door een tackle van achteren. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bell onderschept slim de pass. Udrea rent richting de bal. Udrea passt de bal in één keer door. Beaumont rent richting de bal. Beaumont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Styszko trapt de bal weg. Udrea kopt de bal weg. Beaumont rent richting de bal. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Gdańsk 62%, @DaMuffinMan……. 38%.
Torpedo Gdańsk - @DaMuffinMan……. 0:6