Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Orle Gniazdo
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2757
Orły 07 Swarzędz Karsznicka
532 Tactiek OFF
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 34.6
very good Schieten adequate
very good Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Betancourt is nu in balbezit. Betancourt passt de bal zonder na te denken. Daar is Křesťan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zheludev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheludev haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu bokst de bal weg. Granat rent richting de bal. Granat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Karsznicka 1:0

6e minuut.
Křesťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheludev verovert de bal door een tackle van achteren. Legutko speelt de bal door. Daar is Zheludev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zheludev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Křesťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duquesne is nu in balbezit. Duquesne passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Thiện Tâm de bal. Thiện Tâm geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Thiện Tâm is nu in balbezit. Thiện Tâm geeft de bal voor. Betliński heeft problemen om de bal te vangen. Granat bereikt de bal nog maar net als eerste. Granat schiet op doel. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Granat is nu in balbezit. Granat geeft een hoge lob. Amortegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zheludev rent richting de bal. Zheludev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Marcyjański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcyjański met een sublieme pass. Granat rent richting de bal. Granat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zheludev rent richting de bal. Zheludev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Karsznicka 2:0

44e minuut.
Marcyjański geeft een lange en hoge pass. Legutko kopt de bal weg. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amortegui de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Walseth kopt de bal weg. García Paños probeert de bal aan de voet te houden. Laguna rent richting de bal. Laguna haalt uit met een fantastische trap. Januszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Karsznicka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 28%, Karsznicka 72%.
Orły 07 Swarzędz - Karsznicka 2:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O’Neal komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Rzeczkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Betliński de bal. Granat rent richting de bal. Granat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Karsznicka 3:1

50e minuut.
Betliński rent richting de bal. Rzeczkowski is nu in balbezit. Betliński maakt een afschuwelijke overtreding. Betliński krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Marcyjański met een snelle inworp. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Duquesne geeft de bal voor. Zheludev maakt een snoekduik en kopt de bal. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is O’Neal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O’Neal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rzeczkowski de bal. Zheludev is nu in balbezit. Zheludev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
O’Neal met een sublieme pass. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski passt de bal zonder na te denken. Granat rent richting de bal. Granat schiet op doel. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Zheludev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Betliński de bal. Granat bereikt de bal nog maar net als eerste. Granat schiet op doel. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sot komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Betliński rent richting de bal. Sot onderschept slim de pass. Sot speelt de bal door. Granat is nu in balbezit. Granat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Devrimci passt de bal zonder na te denken. Marcyjański rent richting de bal. Marcyjański geeft de bal voor. Zheludev rent richting de bal. Zheludev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Inworp. Marcyjański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Zheludev krijgt zijn hoofd ertegen. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Karsznicka 4:1

74e minuut.
Doeltrap. Łukasiak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślepowron komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pedrocchi rent richting de bal. O’Neal verovert de bal door een tackle van achteren. O’Neal passt de bal met de wreef. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sot passt de bal met de wreef. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - Karsznicka 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 16%, Karsznicka 84%.
Orły 07 Swarzędz - Karsznicka 5:1