Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Azzurra PEPPERSON
Max 4-3-1-2 G Tactiek GangBang II
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
64.4 gemiddelde waardering 65.8
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


18e minuut.
Zampedri geeft de bal voor. Inworp. Dzsudzsák met de inworp. Fulconis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulconis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - PEPPERSON 1:0

24e minuut.
Postini is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guevara geeft de bal voor. Fulconis rent richting de bal. Fulconis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dzsudzsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzsudzsák passt de bal met de wreef. Guevara rent richting de bal. Fulconis rent richting de bal. Fulconis schiet op doel. Galande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Testosteron rent richting de bal. Testosteron passt de bal met de wreef. Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski geeft een lange en hoge pass. Guevara springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 43%, PEPPERSON 57%.
Stella Azzurra - PEPPERSON 1:0

46e minuut.
Berthelot komt het veld opgelopen. Fradelloni komt het veld opgelopen. Oppizi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Majorano verovert de bal door een tackle van achteren. Majorano passt de bal in één keer door. Tajner rent richting de bal. Tajner schiet op doel. Váczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stella Azzurra - PEPPERSON 1:1

60e minuut.
Postini probeert naar een medespeler te passen. Oppizi rent richting de bal. Oppizi geeft de bal voor. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. Váczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kallifronas geeft de bal voor. Fulconis kopt de bal weg. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel. Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - PEPPERSON 2:1

63e minuut.
Oppizi is nu in balbezit. Oppizi passt de bal in één keer door. Daar is Ricetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara rent richting de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ... Galande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Morchia komt het veld opgelopen. Mitidieri komt het veld opgelopen. Hennig komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Oppizi is nu in balbezit. Oppizi met een sublieme pass. Mitidieri verovert de bal door een tackle van achteren. Majorano rent richting de bal. Majorano schiet op doel. Váczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Oppizi met een sublieme pass. Daar is Postini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postini passt de bal met de wreef. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... Váczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Pouso Alto probeert de bal met de borst te controleren. Heineken geeft een lange en hoge pass. Guevara rent richting de bal. Fulconis rent richting de bal. Fulconis draait met de bal, schiet en ... Galande bokst de bal weg.

82e minuut.
Morchia geeft een lange en hoge pass. Fulconis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sini krijgt een gele kaart. Fulconis raakt geblesseerd tijdens het duel. Zielnik met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Crabu passt de bal in één keer door. Oppizi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berthelot. Berthelot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 52%, PEPPERSON 48%.
Stella Azzurra - PEPPERSON 2:1