Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena Vila Capixaba
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8533
Santa Tereza F.C. Dream Theater F.C
2x2 Tactiek GOOD DEATH
56% Balbezit 44%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 65
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 68.5
matig Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Chapman verovert de bal door een tackle van achteren. Chapman speelt de bal door. Fajth is nu in balbezit. Fajth schiet op doel. Habilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:1

6e minuut.
Berezowski speelt de bal door. Jańczak speelt de bal door. Fajth met een sublieme pass. Stencel heeft problemen om de bal te vangen. Stencel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:2

8e minuut.
Pęcak speelt de bal door. Habilov met een sublieme pass. Chapman kopt de bal weg. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Derbent de bal. Fajth met een sublieme pass. Stencel rent richting de bal. Stencel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:3

12e minuut.
Ponte speelt de bal door. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel met een sublieme pass. Pęcak met een sublieme pass. Fajth rent richting de bal. De bal raakt de paal. Fajth is nu in balbezit. Fajth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:4

14e minuut.
Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak met een sublieme pass. Fajth is nu in balbezit. Fajth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:5

14e minuut.
Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak speelt de bal door. Fajth rent richting de bal. Fajth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:6

16e minuut.
Pęcak rent richting de bal. Despotopoulos rent richting de bal. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak geeft een hoge lob. Fajth krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chapman onderschept slim de pass. Jańczak rent richting de bal. Jańczak passt de bal met de wreef. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:7

19e minuut.
Chapman heeft problemen om de bal te vangen. Chapman met een sublieme pass. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel haalt uit met een fantastische trap. Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:8

20e minuut.
Porrón speelt de bal door. Daar is Manole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jańczak zal de hoekschop nemen. Pęcak kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:9

21e minuut.
Chapman is nu in balbezit. Chapman probeert naar een medespeler te passen. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:10

24e minuut.
Derbent speelt de bal door. Jańczak speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel. Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:11

25e minuut.
Inworp. Pęcak met de inworp. Jańczak met een sublieme pass. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth haalt uit met een fantastische trap. Habilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:12

26e minuut.
Krukowiecki passt de bal in één keer door. Despotopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Pęcak geeft de bal voor. Stencel is nu in balbezit. Stencel haalt uit met een fantastische trap. Habilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Jańczak speelt de bal door. Fajth speelt de bal door. Stencel rent richting de bal. Stencel draait met de bal, schiet en ... Habilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:13

29e minuut.
Berezowski onderschept slim de pass. Berezowski passt de bal zonder na te denken. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth schiet op doel. Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:14

31e minuut.
Despotopoulos probeert de bal met de borst te controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jańczak met een snelle inworp. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fajth rent richting de bal. Fajth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:15

34e minuut.
Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth is nu in balbezit. Fajth passt de bal zonder na te denken. Daar is Stencel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stencel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:16

40e minuut.
Daar is Chapman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapman speelt de bal door. Stencel rent richting de bal. Stencel draait met de bal, schiet en ... Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:17

41e minuut.
Antipa speelt de bal door. Daar is Derbent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajth verovert de bal door een tackle van achteren. Fajth schiet op doel. Habilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Habilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stencel controleert de bal met de borst. Stencel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jańczak speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel schiet op doel. Habilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:18

44e minuut.
Jańczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krukowiecki met een sublieme pass. Jańczak geeft de bal voor. Stencel rent richting de bal. Stencel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:19

45e minuut.
Jańczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zielke is nu in balbezit. Zielke passt de bal zonder na te denken. Daar is Derbent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak speelt de bal door. Habilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fajth rent richting de bal. Fajth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tereza F.C. 87%, Dream Theater F.C 13%.
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:20

46e minuut.
Berezowski probeert de bal aan de voet te houden. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fajth rent richting de bal. Fajth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:21

48e minuut.
Fajth verovert de bal door een tackle van achteren. Fajth geeft een lange en hoge pass. Stencel rent richting de bal. Stencel draait met de bal, schiet en ... Habilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Stencel probeert naar een medespeler te passen. Pęcak met een sublieme pass. Fajth heeft problemen om de bal te vangen. Fajth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:22

52e minuut.
Jańczak kopt de bal weg. Chapman heeft problemen om de bal te vangen. Chapman passt de bal zonder na te denken. Fajth heeft problemen om de bal te vangen. Fajth draait met de bal, schiet en ... Habilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pęcak met een sublieme pass. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chapman heeft problemen om de bal te vangen. Chapman passt de bal met de wreef. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:23

56e minuut.
Derbent kopt de bal weg. Daar is Ponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponte met een sublieme pass. Stencel rent richting de bal. Stencel draait met de bal, schiet en ... Habilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stencel geeft een lange en hoge pass. Fajth rent richting de bal. Fajth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:24

57e minuut.
Derbent passt de bal met de wreef. Porrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak geeft een lange en hoge pass. Stencel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Derbent rent richting de bal. Jańczak onderschept slim de pass. Jańczak met een sublieme pass. Fajth rent richting de bal. Fajth schiet op doel. Habilov bokst de bal weg. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:25

60e minuut.
Inworp. Berezowski met de inworp. Jańczak speelt de bal door. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth draait met de bal, schiet en ... Habilov bokst de bal weg.

63e minuut.
Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Fajth rent richting de bal. Fajth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:26

66e minuut.
Fajth kan de bal niet met de borst controleren. Fajth met een sublieme pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak geeft de bal voor. Fajth maakt een snoekduik en kopt de bal. Habilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:27

69e minuut.
Dajk rent richting de bal. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak probeert naar een medespeler te passen. Stencel rent richting de bal. Stencel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:28

71e minuut.
Jańczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Fajth de bal. Fajth speelt de bal door. Stencel rent richting de bal. Stencel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:29

72e minuut.
Porrón met een sublieme pass. Pauka is nu in balbezit. Inworp. Jańczak met de inworp. Pęcak met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:30

74e minuut.
Pauka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Despotopoulos de bal. Despotopoulos met een sublieme pass. Pęcak geeft een lange en hoge pass. Stencel springt en kopt de bal. Habilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fajth rent richting de bal. Fajth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:31

75e minuut.
Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak passt de bal met de wreef. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel draait met de bal, schiet en ... Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Stencel is nu in balbezit. Stencel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:32

76e minuut.
Jańczak neemt de hoekschop. Pęcak kopt de bal weg. Fajth rent richting de bal. Fajth schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajth is nu in balbezit. Fajth speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Habilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:33

79e minuut.
Despotopoulos passt de bal in één keer door. Daar is Porrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak rent richting de bal. Pęcak geeft een lange en hoge pass. Stencel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fajth is nu in balbezit. Fajth met een sublieme pass. Stencel rent richting de bal. Stencel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:34

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jańczak neemt de hoekschop. Pęcak kopt de bal weg. Stencel rent richting de bal. Stencel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:35

82e minuut.
Klungelig pakt Stencel de bal. Stencel met een sublieme pass. Fajth is nu in balbezit. Fajth haalt uit met een fantastische trap. Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:36

84e minuut.
Jańczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pęcak is nu in balbezit. Fajth probeert naar een medespeler te passen. Stencel rent richting de bal. Stencel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:37

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jańczak neemt de hoekschop. Pęcak kopt de bal weg. Stencel is nu in balbezit. Stencel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:38

88e minuut.
Chapman rent richting de bal. Chapman passt de bal met de wreef. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel schiet op doel. Habilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Fajth rent richting de bal. Fajth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:39

90e minuut.
Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak met een sublieme pass. Stencel is nu in balbezit. Stencel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:40

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Tereza F.C. 83%, Dream Theater F.C 17%.
Santa Tereza F.C. - Dream Theater F.C 0:40