Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stanic Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2088
Stanic eksplozija
jol Tactiek NIK-NIK-NIK
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 49.2
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


13e minuut.
Pocrnja met een sublieme pass. Fric is nu in balbezit. Latino onderschept slim de pass. Latino draait met de bal, schiet en ... Kalmár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - eksplozija 0:1

16e minuut.
Pocrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko probeert naar een medespeler te passen. Latino rent richting de bal. Latino haalt uit met een fantastische trap. Kalmár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - eksplozija 0:2

16e minuut.
Marecki met een sublieme pass. Puksec bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocrnja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocrnja geeft een lange en hoge pass. Kalmár bokst de bal weg. Latino is nu in balbezit. Latino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - eksplozija 0:3

20e minuut.
Divljanović is nu in balbezit. Divljanović speelt de bal door. Latino is nu in balbezit. Latino draait met de bal, schiet en ... Kalmár probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Buljan passt de bal zonder na te denken. Ventura speelt de bal door. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - eksplozija 0:4

34e minuut.
Pocrnja passt de bal zonder na te denken. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko passt de bal met de wreef. Latino rent richting de bal. Latino draait met de bal, schiet en ... Kalmár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Župančić geeft de bal voor. Ćeranić speelt de bal door. Taušan rent richting de bal. Taušan draait met de bal, schiet en ... Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - eksplozija 1:4

39e minuut.
Ćeranić probeert naar een medespeler te passen. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Badur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taušan springt en kopt de bal. Dragoş bokst de bal weg.

40e minuut.
Pintol verovert de bal door een tackle van achteren. Pintol met een sublieme pass. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - eksplozija 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanic 71%, eksplozija 29%.
Stanic - eksplozija 1:5

46e minuut.
Ostrovski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Župančić geeft een lange en hoge pass. Latino kopt de bal weg. Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Latino rent richting de bal. Latino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Petrenko is nu in balbezit. Petrenko passt de bal in één keer door. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Buljan geeft een hoge lob. Ćeranić rent richting de bal. Župančić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Župančić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pocrnja passt de bal met de wreef. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko passt de bal in één keer door. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Demirtaş probeert naar een medespeler te passen. Ćirković is nu in balbezit. Ćirković passt de bal zonder na te denken. Şabanov is nu in balbezit. Latino verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Şabanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćirković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino passt de bal in één keer door. Kalmár bokst de bal weg.

68e minuut.
Pocrnja passt de bal met de wreef. Daar is Pintol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintol speelt de bal door. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino draait met de bal, schiet en ... Kalmár bokst de bal weg.

73e minuut.
Pocrnja met een sublieme pass. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino haalt uit met een fantastische trap. Kalmár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - eksplozija 1:6

89e minuut.
Župančić geeft de bal voor. Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino onderschept slim de pass. Latino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stanic - eksplozija 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stanic 68%, eksplozija 32%.
Stanic - eksplozija 1:7