Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cézár FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8485
K. Rákóczi FC Bettyteam Fc
2cs=SZ Tactiek CLassic _D
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
46.7 gemiddelde waardering 48.9
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
van Kaam verovert de bal door een tackle van achteren. van Kaam geeft een hoge lob. Dulkai rent richting de bal. Szrnka verovert de bal door een tackle van achteren. Szrnka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Nyilas speelt de bal door. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsernyés begaat een overtreding. Vecsernyés krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Paanala met een snelle inworp. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens passt de bal zonder na te denken. Pastor rent richting de bal. Pastor geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lelesz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Árva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K. Rákóczi FC - Bettyteam Fc 0:1

17e minuut.
Vecsernyés geeft een lange en hoge pass. Nyilas heeft problemen om de bal te vangen. Nyilas passt de bal in één keer door. Árva is nu in balbezit. Árva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
van Kaam rent richting de bal. van Kaam passt de bal in één keer door. Dulkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka onderschept slim de pass. Szrnka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dulkai heeft problemen om de bal te vangen. Vadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadon passt de bal zonder na te denken. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka draait met de bal, schiet en ... Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Csikós heeft problemen om de bal te vangen. Csikós passt de bal met de wreef. van Kaam bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
van Kaam passt de bal met de wreef. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós passt de bal zonder na te denken. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
van Kaam speelt de bal door. Tüske rent richting de bal. Csikós verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Volkers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 50%, Bettyteam Fc 50%.
K. Rákóczi FC - Bettyteam Fc 0:1

50e minuut.
van Kaam rent richting de bal. van Kaam passt de bal in één keer door. Veress bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka onderschept slim de pass. Szrnka draait met de bal, schiet en ... Volkers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Vecsernyés passt de bal met de wreef. Daar is Tyčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyčka geeft een lange en hoge pass. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Presser passt de bal met de wreef. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós passt de bal in één keer door. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka schiet op doel. Volkers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dulkai kopt de bal weg. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas met een sublieme pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft de bal voor. Lelesz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Nocella passt de bal met de wreef. Engen bereikt de bal nog maar net als eerste. Engen geeft een lange en hoge pass. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós schiet op doel. Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Nyilas geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Martens stond buitenspel. Kotula neemt vlug de vrije trap. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka haalt uit met een fantastische trap. Volkers bokst de bal weg.

89e minuut.
Pastor geeft een lange en hoge pass. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Árva rent richting de bal. Árva draait met de bal, schiet en ... Lelesz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 37%, Bettyteam Fc 63%.
K. Rákóczi FC - Bettyteam Fc 0:1