Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cercle Celtique Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7310
Cercle Celtique rc lens 1906
Espiritu Tactiek WILL STILL
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


19e minuut.
Vicini passt de bal in één keer door. Grecu rent richting de bal. Pinheiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grecu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Grecu kan niet meer verder spelen.

22e minuut.
Gruber rent richting de bal. Gruber passt de bal met de wreef. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel. Takip werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Vicini met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinheiro de bal. Pinheiro speelt de bal door. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Blanc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinheiro speelt de bal door. M`Bappé is nu in balbezit. M`Bappé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - rc lens 1906 0:1

38e minuut.
D`Angelo met een sublieme pass. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro speelt de bal door. Gruber rent richting de bal. Gruber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 50%, rc lens 1906 50%.
Cercle Celtique - rc lens 1906 0:1

69e minuut.
Dubuisson geeft de bal voor. Inworp. Vicini met de inworp. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo schiet op doel. Takip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Benkő is nu in balbezit. Vicini verovert de bal door een tackle van achteren. Vicini passt de bal zonder na te denken. Gruber rent richting de bal. Gruber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Filipović met een sublieme pass. Pinheiro rent richting de bal. Salvano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salvano krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ciuchiţă is nu in balbezit. Etienne verovert de bal door een tackle van achteren. Bielsa is nu in balbezit. M`Bappé onderschept slim de pass. M`Bappé schiet op doel. Pirès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Bielsa met een sublieme pass. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Picot probeert naar een medespeler te passen. M`Bappé is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vicini is nu in balbezit. Vicini heeft problemen om de bal te vangen. Vicini passt de bal in één keer door. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Aplea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vicini met een snelle inworp. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 33%, rc lens 1906 67%.
Cercle Celtique - rc lens 1906 0:1