Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Słowaka Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3946
Vistula Gdańsk Hajniteam
jak 2 Tactiek hajni
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 47.7
outstanding Schieten good
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Lira rent richting de bal. Lira geeft een hoge lob. Vošvrda probeert de bal met de borst te controleren. Swan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swan draait met de bal, schiet en ... Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Estrada rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Hajniteam 1:0

7e minuut.
Swan is nu in balbezit. Swan geeft een hoge lob. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada schiet op doel. Ciskowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Viljanen is nu in balbezit. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk probeert naar een medespeler te passen. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kamkhadze speelt de bal door. Klungelig pakt Pawlaczyk de bal. Pawlaczyk geeft de bal voor. Piredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piredda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Achim verovert de bal door een tackle van achteren. Kamkhadze onderschept slim de pass. Kamkhadze geeft een lange en hoge pass. Piredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piredda schiet op doel. Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 50%, Hajniteam 50%.
Vistula Gdańsk - Hajniteam 1:0

55e minuut.
Kamkhadze geeft een hoge lob. Daar is Lira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piredda is nu in balbezit. Daar is Piredda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piredda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Preste passt de bal in één keer door. Wan rent richting de bal. Piredda verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Piredda onderschept slim de pass. Piredda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pawlaczyk geeft een lange en hoge pass. Estrada springt en kopt de bal. Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cichos de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Swan passt de bal met de wreef. Piredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Piredda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piredda schiet op doel. Lipiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Hajniteam 2:0

81e minuut.
Pawlaczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczyk probeert naar een medespeler te passen. Preste is nu in balbezit. Piredda is nu in balbezit. Piredda haalt uit met een fantastische trap. Lipiec bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Swan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skórnicki onderschept slim de pass. Pawlaczyk geeft de bal voor. Estrada springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Lira onderschept slim de pass. Vošvrda is nu in balbezit. Vošvrda passt de bal in één keer door. Comizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Carril kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Avalos geeft een lange en hoge pass. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk passt de bal met de wreef. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ... Lipiec bokst de bal weg. Piredda rent richting de bal. Piredda haalt uit met een fantastische trap. Lipiec bokst de bal weg.

89e minuut.
Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk met een sublieme pass. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. Lipiec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vistula Gdańsk - Hajniteam 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 43%, Hajniteam 57%.
Vistula Gdańsk - Hajniteam 3:0