Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Manchester_United_FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4008
Manchester_United_FC LAGADAS FC
La mia 12.0 Tactiek rek
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 39.8
formidable Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Hâncu speelt de bal door. Klungelig pakt Carballo de bal. Carballo passt de bal zonder na te denken. Góngora rent richting de bal. Góngora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - LAGADAS FC 1:0

11e minuut.
Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal met een sublieme pass. Góngora rent richting de bal. Góngora haalt uit met een fantastische trap. Nikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - LAGADAS FC 2:0

21e minuut.
Carballo rent richting de bal. Carballo passt de bal zonder na te denken. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora schiet op doel. Nikas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - LAGADAS FC 3:0

28e minuut.
Hâncu speelt de bal door. Carballo rent richting de bal. Carballo speelt de bal door. Góngora is nu in balbezit. Góngora haalt uit met een fantastische trap. Nikas bokst de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - LAGADAS FC 4:0

31e minuut.
Papamastorakis passt de bal zonder na te denken. Floros is nu in balbezit. Hâncu begaat een overtreding. Hâncu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Hâncu geeft een lange en hoge pass. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora passt de bal in één keer door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dekavallas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Papamastorakis de bal. Papamastorakis passt de bal zonder na te denken. Doulgeridis rent richting de bal. Doulgeridis geeft de bal voor. García Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Myrivilis speelt de bal door. Doulgeridis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tejeda de bal. Petmezas is nu in balbezit. Petmezas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United_FC 41%, LAGADAS FC 59%.
Manchester_United_FC - LAGADAS FC 4:0

53e minuut.
Cristóbal passt de bal zonder na te denken. Carballo rent richting de bal. Ofrydopoulos begaat een overtreding. Ofrydopoulos krijgt een gele kaart. Carballo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hâncu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Dekavallas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - LAGADAS FC 5:0

66e minuut.
Bigliardi geeft de bal voor. Góngora rent richting de bal. Ofrydopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Hâncu controleert de bal met de borst. Hâncu probeert naar een medespeler te passen. Carballo is nu in balbezit. Góngora rent richting de bal. Góngora haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Cristóbal kopt de bal weg. Daar is Papamastorakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora onderschept slim de pass. Góngora haalt uit met een fantastische trap. Nikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Papamastorakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papamastorakis passt de bal met de wreef. Ortega is nu in balbezit. Petmezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petmezas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Bigliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigliardi met een sublieme pass. Góngora is nu in balbezit. Góngora haalt uit met een fantastische trap. Nikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United_FC - LAGADAS FC 6:0

77e minuut.
Hâncu passt de bal in één keer door. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofrydopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo onderschept slim de pass. Carballo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz met een snelle inworp. Bigliardi is nu in balbezit. Bigliardi geeft de bal voor. Góngora maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal probeert naar een medespeler te passen. Nikakis heeft problemen om de bal te vangen. Góngora rent richting de bal. Góngora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal geeft een lange en hoge pass. Dekavallas probeert de bal aan de voet te houden. Góngora rent richting de bal. Góngora schiet op doel. Nikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United_FC 26%, LAGADAS FC 74%.
Manchester_United_FC - LAGADAS FC 6:0