Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Arena celeste
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1784
CRUZEIRO FENOMENAL SAO PAULO FC 2701
chumaço Tactiek travessa
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
40.5 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten goed
goed Passen formidabel
goed Verdedigen solide


19e minuut.
Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čimo. Kazanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cwojdziński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kazanowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 0:1

25e minuut.
Cwojdziński geeft een hoge lob. Čimo met een sublieme pass. Munhoz speelt de bal door. Cwojdziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... Rynsztok bokst de bal weg.

26e minuut.
Čimo geeft de bal voor. Inworp. Cwojdziński met een snelle inworp. Gaviria rent richting de bal. Gaviria geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Świrski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Altuğlu neemt vlug de vrije trap. Sá Paiva kopt de bal weg. Klungelig pakt Cwojdziński de bal. Cwojdziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Munhoz passt de bal in één keer door. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolvanen verovert de bal door een tackle van achteren. Tolvanen geeft een lange en hoge pass. Świrski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 74%, SAO PAULO FC 2701 26%.
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 0:1

66e minuut.
Čimo geeft de bal voor. Omozik kopt de bal weg. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel. Pałyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 1:1

67e minuut.
Klungelig pakt Kazanowski de bal. Świrski rent richting de bal. Świrski probeert naar een medespeler te passen. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Damat kopt de bal weg. Gaviria rent richting de bal. Gaviria passt de bal in één keer door. Świrski geeft de bal voor. Radziszewski kopt de bal weg. Rynsztok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Damat neemt vlug de vrije trap. Altuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğlu geeft een hoge lob. Acanda is nu in balbezit. Acanda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gaviria geeft een lange en hoge pass. Rynsztok probeert naar een medespeler te passen. Garriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda schiet op doel. Pałyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 69%, SAO PAULO FC 2701 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Munhoz speelt de bal door. Daar is Cwojdziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwojdziński passt de bal zonder na te denken. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

97e minuut.
Gaviria met een sublieme pass. Świrski heeft problemen om de bal te vangen. Altuğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Altuğlu passt de bal met de wreef. Zambrotta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rynsztok probeert naar een medespeler te passen. Cwojdziński kopt de bal weg. Gaviria is nu in balbezit. Gaviria geeft de bal voor. Kazanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

100e minuut.
Radziszewski onderschept slim de pass. Zambrotta rent richting de bal. Cwojdziński speelt de bal door. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

104e minuut.
Gaviria onderschept slim de pass. Gaviria geeft een hoge lob. Świrski rent richting de bal. Świrski schiet op doel. Rynsztok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 93%, SAO PAULO FC 2701 7%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 1:1

116e minuut.
Wolny rent richting de bal. Sá Paiva onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radziszewski. Sá Paiva raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sá Paiva kan niet meer verder spelen. Cortez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 88%, SAO PAULO FC 2701 12%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kazanowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 1:2
---
Acanda neemt de penalty, wat een uithaal! Pałyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 2:2
---
Zambrotta neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 2:3
---
Ionele legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 3:3
---
Świrski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 3:4
---
Munhoz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Pałyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---
Cwojdziński neemt de penalty, wat een uithaal! Rynsztok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 3:5
---
Garriga neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - SAO PAULO FC 2701 4:5
---
Gaviria zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wolny neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---