Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken ALTAY
Zafer Tactiek ÖTÜKEN
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.8 gemiddelde waardering 72.6
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Prisecari geeft de bal voor. Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılkan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kızılkan krijgt een gele kaart. Mayz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frangueiro neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sukal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - ALTAY 0:1

4e minuut.
Küçükyılmaz passt de bal met de wreef. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner passt de bal zonder na te denken. Karacabay is nu in balbezit. Karacabay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Quartieri met een sublieme pass. Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frangueiro rent richting de bal. Frangueiro geeft de bal voor. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Çalışkaner rent richting de bal. Wabik verovert de bal door een tackle van achteren. Wabik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Prisecari de bal. Prisecari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hurskanen speelt de bal door. Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski geeft een lange en hoge pass. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi haalt uit met een fantastische trap. Sukal bokst de bal weg.

38e minuut.
Mayz rent richting de bal. Prisecari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çalışkaner. Çalışkaner krijgt een gele kaart. Prisecari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frangueiro komt bij de bal en schiet. Sukal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Güngör geeft een hoge lob. Akan is nu in balbezit. Quartieri onderschept slim de pass. Quartieri geeft een hoge lob. Paciosi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 53%, ALTAY 47%.
Ötüken - ALTAY 0:1

48e minuut.
Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo passt de bal zonder na te denken. Frangueiro met een sublieme pass. Mayz is nu in balbezit. Mayz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mayz rent richting de bal. Mayz draait met de bal, schiet en ... Sukal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - ALTAY 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazhigaliev komt het veld opgelopen. Conde komt het veld opgelopen. Kosecki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Conde passt de bal in één keer door. Kazhigaliev is nu in balbezit. Çalışkaner begaat een overtreding. Kazhigaliev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wabik komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Quartieri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kazhigaliev de bal. Kazhigaliev passt de bal met de wreef. Mayz rent richting de bal. Mayz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Daar is Çalışkaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wabik met een sublieme pass. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev geeft een hoge lob. Mayz krijgt zijn hoofd ertegen. Sukal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Çalışkaner speelt de bal door. Wabik is nu in balbezit. Wabik passt de bal in één keer door. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 56%, ALTAY 44%.
Ötüken - ALTAY 0:2