Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Powers wooden spoons Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1069
Powers wooden spoons Tropical Island
1 Tactiek adios
56% Balbezit 44%
6% Spel op eigen helft 94%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 29
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen average
weak Verdedigen poor


2e minuut.
MacRobbie rent richting de bal. McLaughlin verovert de bal door een tackle van achteren. McLaughlin passt de bal met de wreef. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyžonokas is nu in balbezit. Morton met een sublieme pass. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Lachie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McLaughlin controleert de bal met de borst. McLaughlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gianquinto trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lachie met de inworp. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Morton kopt de bal weg. Daar is McLaughlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camargo probeert naar een medespeler te passen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Maçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw schiet op doel. Gianquinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaughlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Powers wooden spoons - Tropical Island 1:0

13e minuut.
Gardner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwards controleert de bal met de borst. Edwards speelt de bal door. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaughlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Powers wooden spoons - Tropical Island 2:0

14e minuut.
Špírek is nu in balbezit. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards onderschept slim de pass. Edwards met een sublieme pass. Gianquinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lachie zal de hoekschop nemen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maçi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lachie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McLaughlin probeert de bal met de borst te controleren. McLaughlin geeft de bal voor. Gianquinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gianquinto speelt de bal door. Inworp. Lachie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McLaughlin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Edwards met een snelle inworp. Scott rent richting de bal. Scott probeert naar een medespeler te passen. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaughlin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
McDonald is nu in balbezit. Shaw rent richting de bal. Shaw speelt de bal door. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin draait met de bal, schiet en ... Gianquinto bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Morton rent richting de bal. Morton geeft de bal voor. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gianquinto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Powers wooden spoons - Tropical Island 3:0

40e minuut.
Špírek geeft een hoge lob. Inworp. Edwards met de inworp. McDonald met een sublieme pass. Gianquinto met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Powers wooden spoons 9%, Tropical Island 91%.
Powers wooden spoons - Tropical Island 3:0

47e minuut.
Edwards rent richting de bal. McLaughlin rent richting de bal. Edwards is nu in balbezit. McLaughlin verovert de bal door een tackle van achteren. McLaughlin haalt uit met een fantastische trap. Gianquinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Camargo geeft de bal voor. Inworp. Lachie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McLaughlin rent richting de bal. Gianquinto speelt de bal door. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Gardner passt de bal zonder na te denken. Lachie rent richting de bal. McLaughlin rent richting de bal. McLaughlin haalt uit met een fantastische trap. Gianquinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Powers wooden spoons - Tropical Island 4:0

53e minuut.
McQuilken geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edwards met de inworp. Scott is nu in balbezit. Scott geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Edwards zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel. Gianquinto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert McLaughlin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Powers wooden spoons - Tropical Island 5:0

61e minuut.
Lachie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McLaughlin is nu in balbezit. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schiet op doel. Gianquinto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Powers wooden spoons - Tropical Island 6:0

65e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobbie verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald is nu in balbezit. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lachie met de inworp. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaughlin met een sublieme pass. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Powers wooden spoons - Tropical Island 7:0

82e minuut.
Camargo geeft een hoge lob. Shaw kopt de bal weg. McLaughlin rent richting de bal. McLaughlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gianquinto met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lachie met een snelle inworp. McLaughlin is nu in balbezit. McLaughlin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Edwards met de inworp. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ... Gianquinto probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edwards met een snelle inworp. Scott rent richting de bal. Scott geeft de bal voor. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gianquinto met een harde bal richting middenveld. Inworp. Edwards met de inworp. Scott rent richting de bal. Scott schiet op doel. Gianquinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McLaughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaughlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Powers wooden spoons - Tropical Island 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Powers wooden spoons 2%, Tropical Island 98%.
Powers wooden spoons - Tropical Island 8:0