Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mirus Fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5978
Mirus Fc Arkrektor 07 FC
középpálya 2 Tactiek Def2
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 39
redelijk Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen solide


9e minuut.
Réczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Réczi geeft de bal voor. Waksmundzki kopt de bal weg. Gajer is nu in balbezit. Gajer draait met de bal, schiet en ... Szeles bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Garamvölgyi de bal. Gajer is nu in balbezit. Garamvölgyi begaat een overtreding. Gajer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Waksmundzki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Garamvölgyi met een sublieme pass. Skaliczky probeert naar een medespeler te passen. Gajer is nu in balbezit. Gajer draait met de bal, schiet en ... Orosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mandula bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedlik rent richting de bal. Jedlik speelt de bal door. Kemény rent richting de bal. Kemény haalt uit met een fantastische trap. Szumski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Fonnyadt kopt de bal weg. Uhrin controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skaliczky. Skaliczky krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Bánka de bal. Fonnyadt rent richting de bal. Bua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fonnyadt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fonnyadt zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Szumski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 45%, Arkrektor 07 FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mirus Fc - Arkrektor 07 FC 0:0

47e minuut.
Fonnyadt is nu in balbezit. Mandula bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt rent richting de bal. Fonnyadt heeft problemen om de bal te vangen. Fonnyadt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Jedlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedlik met een sublieme pass. Kemény bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt is nu in balbezit. Fonnyadt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirus Fc - Arkrektor 07 FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirus Fc 47%, Arkrektor 07 FC 53%.
Mirus Fc - Arkrektor 07 FC 0:1