Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: deren Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4434
deren H.BEŞİKTAŞ
s2s Tactiek deneme
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 56.4
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bordowski geeft een lange en hoge pass. Di Niro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert García Gomis de bal onder controle te krijgen. Zanesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco draait met de bal, schiet en ... Osorio bokst de bal weg.

9e minuut.
Di Niro met een snelle inworp. Nikolaou geeft een hoge lob. Żok rent richting de bal. Żok haalt uit met een fantastische trap. Osorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:1

10e minuut.
Esca geeft de bal voor. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou passt de bal in één keer door. Żok rent richting de bal. Żok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:2

15e minuut.
Żok geeft een hoge lob. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou passt de bal in één keer door. Di Niro geeft een lange en hoge pass. Żok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Graaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaf passt de bal met de wreef. Zanesco heeft problemen om de bal te vangen. Zanesco geeft een lange en hoge pass. Nikolaou krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yakut is nu in balbezit. Canev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yakut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Gomis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yakut krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Esca de bal. Palikuća probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Isar passt de bal met de wreef. Di Niro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco speelt de bal door. Żok rent richting de bal. Żok haalt uit met een fantastische trap. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Yakut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco speelt de bal door. Żok rent richting de bal. Żok draait met de bal, schiet en ... Paal! Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:3

34e minuut.
Isar met een sublieme pass. Zanesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco probeert naar een medespeler te passen. Di Niro geeft een hoge lob. Żok maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sarıkırmızı heeft problemen om de bal te vangen. Zanesco is nu in balbezit. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou schiet op doel. Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bandırmalı rent richting de bal. Żok verovert de bal door een tackle van achteren. Żok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:4

38e minuut.
Di Niro met een snelle inworp. Nikolaou rent richting de bal. Jacomelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nikolaou raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanesco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bordowski kopt de bal weg. Daar is Bandırmalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żok rent richting de bal. Żok schiet op doel. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deren 69%, H.BEŞİKTAŞ 31%.
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:5

49e minuut.
Isar passt de bal met de wreef. Di Niro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Niro geeft een hoge lob. Graaf kopt de bal weg. Di Niro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Graaf probeert naar een medespeler te passen. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar passt de bal met de wreef. Daar is Nikolaou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Osorio speelt de bal door. Klungelig pakt Bordowski de bal. Bordowski kopt de bal weg. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:6

58e minuut.
Graaf met een sublieme pass. Daar is Nikolaou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanesco met een sublieme pass. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok schiet op doel. Paal! Osorio bokst de bal weg.

63e minuut.
Wyrobek geeft de bal voor. Bordowski kopt de bal weg. Daar is Bandırmalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou draait met de bal, schiet en ... Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Graaf geeft een lange en hoge pass. Jacomelli kopt de bal weg. Isar speelt de bal door. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Canev met een sublieme pass. Isar rent richting de bal. Isar passt de bal met de wreef. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palikuća trapt de bal weg van het doel. Di Niro geeft een hoge lob. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:7

79e minuut.
García Gomis rent richting de bal. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. García Gomis krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bordowski met een snelle inworp. Graaf probeert naar een medespeler te passen. Zanesco geeft een hoge lob. Nikolaou rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:8

83e minuut.
Palikuća met een sublieme pass. Isar probeert naar een medespeler te passen. Zanesco geeft een hoge lob. Żok rent richting de bal. Żok haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sarıkırmızı de bal. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:9

88e minuut.
Sarıkırmızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaf verovert de bal door een tackle van achteren. Graaf geeft de bal voor. Zanesco heeft problemen om de bal te vangen. Zanesco haalt uit met een fantastische trap. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deren 72%, H.BEŞİKTAŞ 28%.
deren - H.BEŞİKTAŞ 0:10