Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Weasels Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3541
Weasels MKS 2009
Proberen Tactiek atak
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
52.2 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Plugboer passt de bal zonder na te denken. Eijkenbroek rent richting de bal. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek verovert de bal door een tackle van achteren. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Eijkenbroek stond buitenspel. Feldhofer neemt vlug de vrije trap. Kresa kopt de bal weg. Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak geeft een hoge lob. van Dieren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Duin met een snelle inworp. Geels is nu in balbezit. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko geeft een lange en hoge pass. Kresa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Venczel geeft een lange en hoge pass. Morawski rent richting de bal. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer geeft een hoge lob. Eijkenbroek maakt een snoekduik en kopt de bal. Kukucz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Żelasko is nu in balbezit. Sucukçuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sucukçuoğlu passt de bal zonder na te denken. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. Kukucz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
van Heemst is nu in balbezit. van Heemst schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kwiatek de bal onder controle te krijgen. Sucukçuoğlu is nu in balbezit. Sucukçuoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kwiatek de bal. Kukucz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Geels zal de hoekschop nemen. Plugboer geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - MKS 2009 1:0

33e minuut.
Żelasko passt de bal in één keer door. Żak heeft problemen om de bal te vangen. Żak passt de bal zonder na te denken. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Daar is Muratlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vokurka. Muratlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muratlı met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kresa de bal. van Dieren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Żak rent richting de bal. Żak met een sublieme pass. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa haalt uit met een fantastische trap. van Dieren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Weasels - MKS 2009 1:1

45e minuut.
Soares rent richting de bal. Soares geeft de bal voor. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. Kukucz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weasels 60%, MKS 2009 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Weasels - MKS 2009 1:1

46e minuut.
Żelasko met een sublieme pass. Żak rent richting de bal. Żak passt de bal in één keer door. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muratlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Sucukçuoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Chęciński de bal. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer schiet op doel. Kukucz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - MKS 2009 2:1

55e minuut.
Plugboer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sucukçuoğlu rent richting de bal. Sucukçuoğlu passt de bal met de wreef. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer geeft een hoge lob. Kukucz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - MKS 2009 3:1

58e minuut.
Hrenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Hrenciuc geeft een lange en hoge pass. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. Kukucz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - MKS 2009 4:1

62e minuut.
Duin rent richting de bal. Żelasko verovert de bal door een tackle van achteren. Żelasko geeft de bal voor. Muratlı is nu in balbezit. Muratlı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Morawski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko passt de bal zonder na te denken. Kresa is nu in balbezit. Kresa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Plugboer speelt de bal door. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Muratlı controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vandenhout komt het veld opgelopen. Rzepka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weasels 54%, MKS 2009 46%.
Weasels - MKS 2009 4:1