Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Tarnita Cluj Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3304
Fc Tarnita Cluj FC Ostrołojący
antrenament Tactiek oblawa
47% Balbezit 53%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 48.8
weak Schieten formidable
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Mavrocordat speelt de bal door. Delceppo is nu in balbezit. Delceppo geeft een lange en hoge pass. Molęda rent richting de bal. Molęda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:1

3e minuut.
Daar is Chirmuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirmuş geeft een hoge lob. Molski probeert naar een medespeler te passen. Molęda is nu in balbezit. Molęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:2

5e minuut.
Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Szczupak kopt de bal weg. Molęda rent richting de bal. Molęda haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:3

8e minuut.
Göröcs met een sublieme pass. Daar is Kożusznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molęda rent richting de bal. Molęda haalt uit met een fantastische trap. Ørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:4

10e minuut.
Molęda onderschept slim de pass. Molęda passt de bal met de wreef. Szczupak met een sublieme pass. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pajković rent richting de bal. Pajković speelt de bal door. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Molęda is nu in balbezit. Molęda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:5

15e minuut.
Kożusznik is nu in balbezit. Molęda rent richting de bal. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik schiet op doel. Ørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:6

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ørn niet meer kan verder spelen.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szczupak neemt de hoekschop. Daar is Kasperkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göröcs rent richting de bal. Göröcs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:7

20e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Göröcs met een sublieme pass. Molęda heeft problemen om de bal te vangen. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:8

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczupak zal de hoekschop nemen. Göröcs kopt de bal weg. Daar is Molęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:9

22e minuut.
Szczupak is nu in balbezit. Szczupak probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:10

24e minuut.
Jendrysiak rent richting de bal. Jendrysiak geeft de bal voor. Molski met een sublieme pass. Daar is Molęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:11

26e minuut.
Szczupak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molski probeert de bal met de borst te controleren. Molski passt de bal met de wreef. Molęda is nu in balbezit. Molęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:12

27e minuut.
Molski rent richting de bal. Molski passt de bal zonder na te denken. Szczupak met een sublieme pass. Klungelig pakt Molęda de bal. Molęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:13

31e minuut.
Kożusznik passt de bal in één keer door. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs passt de bal met de wreef. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:14

32e minuut.
Molski met een snelle inworp. Szczupak rent richting de bal. Szczupak speelt de bal door. Daar is Göröcs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göröcs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Molski is nu in balbezit. Molski probeert naar een medespeler te passen. Molęda heeft problemen om de bal te vangen. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:15

34e minuut.
Harasiński speelt de bal door. Mavrocordat rent richting de bal. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:16

36e minuut.
Kasperkiewicz speelt de bal door. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs passt de bal zonder na te denken. Molęda is nu in balbezit. Molęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:17

38e minuut.
Kożusznik passt de bal in één keer door. Molski probeert naar een medespeler te passen. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Urbanek passt de bal in één keer door. Göröcs met een sublieme pass. Molęda probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:18

42e minuut.
Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs speelt de bal door. Molski probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:19

44e minuut.
Jendrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrysiak geeft de bal voor. Szczupak rent richting de bal. Molęda is nu in balbezit. Molęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:20

44e minuut.
Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat rent richting de bal. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 93%, FC Ostrołojący 7%.
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:21

46e minuut.
Szczupak speelt de bal door. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kożusznik de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Molski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molski geeft een hoge lob. Harasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kożusznik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:22

49e minuut.
Inworp. Szczupak met een snelle inworp. Molski probeert naar een medespeler te passen. Molęda heeft problemen om de bal te vangen. Molęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:23

51e minuut.
Kondoszek met een sublieme pass. Pajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajković passt de bal zonder na te denken. Molęda rent richting de bal. Molęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:24

54e minuut.
Jendrysiak rent richting de bal. Jendrysiak geeft de bal voor. Inworp. Molski met een snelle inworp. Szczupak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dică is nu in balbezit. Molski onderschept slim de pass. Molski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kożusznik de bal. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:25

57e minuut.
Molski met de inworp. Szczupak met een sublieme pass. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda rent richting de bal. Molęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:26

59e minuut.
Kasperkiewicz met een sublieme pass. Pajković speelt de bal door. Kożusznik met een sublieme pass. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:27

60e minuut.
Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kożusznik met een snelle inworp. Szczupak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:28

62e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Göröcs met een sublieme pass. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik schiet op doel. De bal raakt de paal. Molęda is nu in balbezit. Molęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:29

65e minuut.
Dică rent richting de bal. Molski onderschept slim de pass. Molski passt de bal in één keer door. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:30

67e minuut.
Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski passt de bal in één keer door. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:31

69e minuut.
Szczupak passt de bal in één keer door. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:32

70e minuut.
Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Dică rent richting de bal. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik geeft een hoge lob. Molęda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:33

72e minuut.
Molęda heeft problemen om de bal te vangen. Szczupak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kożusznik de bal. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:34

74e minuut.
Klungelig pakt Chirmuş de bal. Chirmuş geeft de bal voor. Szczupak kopt de bal weg. Molęda rent richting de bal. Molęda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:35

75e minuut.
Delceppo is nu in balbezit. Delceppo geeft de bal voor. Molęda rent richting de bal. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:36

77e minuut.
Ayavire geeft de bal voor. Szczupak rent richting de bal. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Molęda heeft problemen om de bal te vangen. Molęda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Göröcs probeert naar een medespeler te passen. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:37

80e minuut.
Harasiński is nu in balbezit. Harasiński passt de bal zonder na te denken. Szczupak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kożusznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:38

82e minuut.
Kożusznik met een sublieme pass. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs met een sublieme pass. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Molęda is nu in balbezit. Molęda passt de bal met de wreef. Göröcs met een sublieme pass. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Molski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kożusznik kan de bal niet met de borst controleren. Kożusznik passt de bal met de wreef. Molęda rent richting de bal. Molęda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dică met de inworp. Harasiński rent richting de bal. Molski verovert de bal door een tackle van achteren. Molski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:39

90e minuut.
Molski verovert de bal door een tackle van achteren. Molski passt de bal met de wreef. Molęda heeft problemen om de bal te vangen. Szczupak is nu in balbezit. Szczupak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:40

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 94%, FC Ostrołojący 6%.
Fc Tarnita Cluj - FC Ostrołojący 0:40