Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ζωσιμάδες
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4945
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 Greek team
Bus Tactiek koulouvaxata
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 37.3
average Schieten very good
average Passen adequate
poor Verdedigen average


7e minuut.
Sagriotis is nu in balbezit. Sagriotis geeft een hoge lob. Evaggelakos kopt de bal weg. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tessaro kopt de bal weg. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński probeert naar een medespeler te passen. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Thomaidis rent richting de bal. Thomaidis geeft een hoge lob. Varopoulos kopt de bal weg. Espinosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bartinský geeft een hoge lob. Evaggelakos kopt de bal weg. Kalomoiris probeert naar een medespeler te passen. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Daar is Thomaidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomaidis geeft een hoge lob. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis schiet op doel. Espinosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Greek team 0:1

42e minuut.
Sagriotis geeft de bal voor. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński speelt de bal door. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kokkinakis met een harde bal richting middenveld. Kujawiński heeft problemen om de bal te vangen. Kujawiński speelt de bal door. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis schiet op doel. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΣ Γιάννινα 1966 66%, Greek team 34%.
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Greek team 0:1

46e minuut.
Varopoulos probeert naar een medespeler te passen. Tsirogiannis rent richting de bal. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński geeft de bal voor. Varopoulos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Saldanha kopt de bal weg. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kokkinakis ... Strafschop! Tsirogiannis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varopoulos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Gavalas met een sublieme pass. Thomaidis rent richting de bal. Thomaidis geeft de bal voor. Varopoulos is nu in balbezit. Varopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gavalas geeft een lange en hoge pass. Saldanha is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gavalas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tsirogiannis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Greek team 0:2

69e minuut.
Tessaro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tsachiridis neemt vlug de vrije trap. Kujawiński kopt de bal weg. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis schiet op doel. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Greek team 0:3

71e minuut.
Velopoulos geeft een hoge lob. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ... Mantilla probeert de bal aan de voet te houden. Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Greek team 0:4

75e minuut.
Evaggelakos rent richting de bal. Evaggelakos speelt de bal door. Kujawiński speelt de bal door. Gavalas rent richting de bal. Gavalas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Velopoulos rent richting de bal. Velopoulos probeert naar een medespeler te passen. Gavalas speelt de bal door. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński geeft een hoge lob. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Greek team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΣ Γιάννινα 1966 72%, Greek team 28%.
ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - Greek team 0:5