Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olímpico Monumental
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9610
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense Expressinho Tricolor
opção Tactiek 2 x 2
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 56.2
excellent Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen average


6e minuut.
Polakowski draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Tinoco trapt de bal weg van het doel. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Garnier verovert de bal door een tackle van achteren. Garnier speelt de bal door. Polakowski rent richting de bal. Polakowski haalt uit met een fantastische trap. Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cardozo geeft een hoge lob. Pinceli rent richting de bal. Pinceli passt de bal zonder na te denken. Amaral is nu in balbezit. Amaral schiet op doel. Grzybek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sukhishvili probeert naar een medespeler te passen. Polakowski is nu in balbezit. Polakowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinceli met een snelle inworp. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Grzybek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Polakowski probeert de bal met de borst te controleren. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli geeft een lange en hoge pass. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
de Araújo geeft de bal voor. Pinceli rent richting de bal. Pieńkosz verovert de bal door een tackle van achteren. Polakowski is nu in balbezit. Polakowski draait met de bal, schiet en ... Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Polakowski is nu in balbezit. de Araújo onderschept slim de pass. de Araújo met een sublieme pass. Amaral rent richting de bal. Amaral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Pieńkosz controleert de bal met de borst. Pinceli rent richting de bal. Pinceli passt de bal met de wreef. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Grzybek speelt de bal door. Scibetta heeft problemen om de bal te vangen. Polakowski is nu in balbezit. Polakowski schiet op doel. Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Expressinho Tricolor 1:0

43e minuut.
Golan rent richting de bal. Golan passt de bal zonder na te denken. Polakowski is nu in balbezit. Polakowski schiet op doel. Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 50%, Expressinho Tricolor 50%.
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Expressinho Tricolor 1:0

46e minuut.
Pozowski komt het veld opgelopen. Hartvigsen komt het veld opgelopen. Maurel komt het veld opgelopen. Szulej komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Polakowski rent richting de bal. Pinceli onderschept slim de pass. Pinceli geeft de bal voor. Pieńkosz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maurel de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Polakowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šollar komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Pinceli de bal. Pieńkosz onderschept slim de pass. Pieńkosz met een sublieme pass. Šollar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šollar draait met de bal, schiet en ... Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Amaral haalt uit met een fantastische trap. Maurel speelt de bal door. Šollar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šollar draait met de bal, schiet en ... Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Expressinho Tricolor 2:0

55e minuut.
Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli passt de bal zonder na te denken. Daar is Amaral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Maurel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Maurel met een sublieme pass. Daar is Hartvigsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartvigsen geeft een hoge lob. Šollar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šollar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pozowski is nu in balbezit. Pozowski passt de bal in één keer door. Šollar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šollar haalt uit met een fantastische trap. Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Expressinho Tricolor 3:0

66e minuut.
Pinceli onderschept slim de pass. Scibetta verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkosz rent richting de bal. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli is nu in balbezit. Pinceli passt de bal zonder na te denken. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral schiet op doel. Maurel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Expressinho Tricolor 3:1

72e minuut.
Doeltrap. Maurel trapt de bal weg. Pinceli kopt de bal weg. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral schiet op doel. Maurel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Amaral is nu in balbezit. Amaral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Expressinho Tricolor 3:2

75e minuut.
Maurel is nu in balbezit. Maurel geeft de bal voor. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Expressinho Tricolor 4:2

76e minuut.
Amaral speelt de bal door. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta onderschept slim de pass. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkosz onderschept slim de pass. Pieńkosz met een sublieme pass. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scibetta rent richting de bal. Tinoco speelt de bal door. Pieńkosz heeft problemen om de bal te vangen. Pinceli onderschept slim de pass. Pinceli met een sublieme pass. Maurel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 51%, Expressinho Tricolor 49%.
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Expressinho Tricolor 4:2