Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Baphomet's Throne
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3453
coldfear Saurios de Caracas FC
mambałaga Tactiek Renacer
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
37.2 gemiddelde waardering 39.5
solide Schieten redelijk
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


10e minuut.
Seta speelt de bal door. Nhật Huy rent richting de bal. Nhật Huy passt de bal zonder na te denken. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea schiet op doel. Olechwierowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Nhật Huy passt de bal met de wreef. Medialdea heeft problemen om de bal te vangen. Medialdea passt de bal in één keer door. Gheţea rent richting de bal. Gheţea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Spasojević kopt de bal weg. Wędzyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kruszyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea schiet op doel. Olechwierowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spasojević heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 48%, Saurios de Caracas FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coldfear - Saurios de Caracas FC 0:0

47e minuut.
Przyłuski is nu in balbezit. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński passt de bal met de wreef. Dźwigała rent richting de bal. Dźwigała geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Przyłuski probeert de bal aan de voet te houden. Przyłuski geeft een lange en hoge pass. Giua rent richting de bal. Giua schiet op doel. Gow Jen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dźwigała onderschept slim de pass. Dźwigała geeft een hoge lob. Pieronek is nu in balbezit. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 41%, Saurios de Caracas FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coldfear - Saurios de Caracas FC 0:0