Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC REAL PI STADIUM
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10485
FC REAL PI blue chips
Five ala pura 2 Tactiek up 442 perfect
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
72 gemiddelde waardering 58.8
outstanding Schieten solid
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Coulon rent richting de bal. Coulon passt de bal met de wreef. Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev geeft een hoge lob. Francq springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Francq is nu in balbezit. Roma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Francq is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langhe met een snel genomen vrije trap. Francq springt en kopt de bal. Nava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Laulala probeert naar een medespeler te passen. Ezrain Shamsuddin geeft een hoge lob. Coulon is nu in balbezit. Coulon draait met de bal, schiet en ... Nava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - blue chips 1:0

11e minuut.
Ezrain Shamsuddin geeft een hoge lob. De Gruyter probeert de bal met de borst te controleren. Subev is nu in balbezit. Subev schiet op doel. Nava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - blue chips 2:0

18e minuut.
Subev rent richting de bal. Subev passt de bal met de wreef. Coulon is nu in balbezit. Coulon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gabryś kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozibrádek de bal. Peretz maakt een afschuwelijke overtreding. Peretz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gabryś geeft een hoge lob. Coulon is nu in balbezit. Francq rent richting de bal. Francq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - blue chips 3:0

36e minuut.
Francq is nu in balbezit. Roma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Francq is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Francq legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - blue chips 4:0

42e minuut.
Laulala geeft een lange en hoge pass. Kozibrádek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozibrádek geeft de bal voor. Coulon is nu in balbezit. Coulon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - blue chips 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 39%, blue chips 61%.
FC REAL PI - blue chips 5:0

46e minuut.
Alleman komt het veld opgelopen. Vehkalammi komt het veld opgelopen. Plăvoi komt het veld opgelopen. Deak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nava speelt de bal door. Langhe kopt de bal weg. Deak rent richting de bal. Deak haalt uit met een fantastische trap. Nava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - blue chips 6:0

62e minuut.
De Gruyter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langhe. Langhe krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Borboa met een snelle inworp. Anh Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Deak draait met de bal, schiet en ... Nava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - blue chips 7:0

73e minuut.
Hotz verovert de bal door een tackle van achteren. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki geeft een hoge lob. Isbaner is nu in balbezit. Isbaner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Alleman onderschept slim de pass. Alleman geeft de bal voor. Vehkalammi rent richting de bal. Vehkalammi haalt uit met een fantastische trap. Nava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Vehkalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkalammi passt de bal met de wreef. Deak rent richting de bal. Deak schiet op doel. Nava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe geeft een lange en hoge pass. Vehkalammi rent richting de bal. Vehkalammi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - blue chips 8:0

85e minuut.
Langhe passt de bal in één keer door. Deak is nu in balbezit. Alleman rent richting de bal. Vehkalammi is nu in balbezit. Vehkalammi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deak is nu in balbezit. Deak draait met de bal, schiet en ... Nava werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - blue chips 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 37%, blue chips 63%.
FC REAL PI - blue chips 9:0