Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lee- Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5980
Lary i Penaty CrypticHunter@GiveUp
Reaktancja Tactiek Cryptic3
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 44.7
outstanding Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
D`Anna passt de bal zonder na te denken. Brecska is nu in balbezit. Brecska speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Camenisch verovert de bal door een tackle van achteren. Komosa is nu in balbezit. Komosa speelt de bal door. Lindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindo schiet op doel. Bulzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Bertossio speelt de bal door. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu speelt de bal door. Lindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindo draait met de bal, schiet en ... Bulzi bokst de bal weg. Camenisch rent richting de bal. Camenisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lary i Penaty - CrypticHunter@GiveUp 1:0

12e minuut.
Komosa rent richting de bal. Komosa passt de bal in één keer door. Camenisch heeft problemen om de bal te vangen. Camenisch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Komosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González Díez komt het veld opgelopen.

16e minuut.
bin Salleh kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. da Silva Barros stond buitenspel. Groenweghe neemt vlug de vrije trap. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch haalt uit met een fantastische trap. Bulzi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
González Díez neemt de hoekschop. Bertossio is nu in balbezit. Lindo rent richting de bal. Lindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lary i Penaty - CrypticHunter@GiveUp 2:0

23e minuut.
Bertossio is nu in balbezit. Bertossio geeft de bal voor. Daar is bin Salleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindo rent richting de bal. Lindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lary i Penaty - CrypticHunter@GiveUp 3:0

23e minuut.
D`Anna probeert naar een medespeler te passen. da Silva Barros rent richting de bal. Camenisch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camenisch krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bertossio speelt de bal door. Lindo heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt bin Junit zijn tegenspeler op de grond. Lindo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lindo kan niet meer verder spelen. Lesnic komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bertossio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert bin Selamat de bal onder controle te krijgen. Bulzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

26e minuut.
Bertossio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu passt de bal zonder na te denken. Lesnic is nu in balbezit. Lesnic haalt uit met een fantastische trap. Bulzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
bin Salleh probeert naar een medespeler te passen. da Silva Barros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González Díez. González Díez krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Groenweghe met een sublieme pass. Bertossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertossio passt de bal zonder na te denken. Lesnic is nu in balbezit. Lesnic draait met de bal, schiet en ... Bulzi bokst de bal weg. Bertossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertossio haalt uit met een fantastische trap. Bulzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camenisch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lary i Penaty - CrypticHunter@GiveUp 4:0

35e minuut.
Gontarz geeft een hoge lob. Honák kopt de bal weg. Bertossio met een sublieme pass. Camenisch rent richting de bal. Camenisch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, González Díez zal de hoekschop nemen. Salleh kopt de bal weg. Honák controleert de bal met de borst. Honák geeft een hoge lob. Bulzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lary i Penaty - CrypticHunter@GiveUp 5:0

37e minuut.
Bertossio rent richting de bal. Bertossio passt de bal met de wreef. González Díez probeert naar een medespeler te passen. Lesnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesnic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pajello verovert de bal door een tackle van achteren. Pajello passt de bal met de wreef. Bertossio probeert naar een medespeler te passen. Lesnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesnic draait met de bal, schiet en ... Bulzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
González Díez onderschept slim de pass. Hristodorescu is nu in balbezit. Hristodorescu geeft een lange en hoge pass. Lesnic is nu in balbezit. Lesnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lary i Penaty - CrypticHunter@GiveUp 6:0

43e minuut.
D`Anna bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna passt de bal zonder na te denken. bin Salleh speelt de bal door. González Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Díez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hisham Ibrahim komt het veld opgelopen. bin Che Ahmad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lary i Penaty 27%, CrypticHunter@GiveUp 73%.
Lary i Penaty - CrypticHunter@GiveUp 6:0

51e minuut.
bin Che Ahmad rent richting de bal. Pajello onderschept slim de pass. Pajello speelt de bal door. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel. Bulzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bertossio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lesnic kopt de bal weg. González Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Díez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lary i Penaty - CrypticHunter@GiveUp 7:0

52e minuut.
Honák geeft de bal voor. González Díez is nu in balbezit. González Díez speelt de bal door. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Formidável onderschept slim de pass. Pajello rent richting de bal. Pajello passt de bal met de wreef. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Groenweghe passt de bal met de wreef. Lesnic is nu in balbezit. Salleh begaat een overtreding. Salleh krijgt een gele kaart. Lesnic wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lesnic kan niet meer verder spelen. Taniguchi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gontarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu is nu in balbezit. Hristodorescu speelt de bal door. Daar is Camenisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camenisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gontarz kopt de bal weg. bin Selamat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hristodorescu is nu in balbezit. Hristodorescu passt de bal zonder na te denken. Salleh onderschept slim de pass. Bulzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is da Silva Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe passt de bal zonder na te denken. Taniguchi rent richting de bal. Taniguchi schiet op doel. Bulzi bokst de bal weg.

70e minuut.
Hisham Ibrahim geeft de bal voor. Inworp. Bertossio met de inworp. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu geeft een hoge lob. Bulzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
da Silva Barros is nu in balbezit. Groenweghe verovert de bal door een tackle van achteren. Groenweghe met een sublieme pass. Taniguchi is nu in balbezit. Taniguchi schiet op doel. Paal! Bulzi bokst de bal weg.

74e minuut.
Inworp. González Díez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Che Ahmad rent richting de bal. Hristodorescu onderschept slim de pass. Hristodorescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bertossio is nu in balbezit. Bertossio geeft een lange en hoge pass. Camenisch kopt de bal weg. Taniguchi rent richting de bal. Taniguchi schiet op doel. Bulzi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Hristodorescu passt de bal in één keer door. Bertossio probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Hisham Ibrahim de bal onder controle te krijgen. Camenisch rent richting de bal. Camenisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bulzi trapt de bal weg van het doel. Chitic kopt de bal weg. Brecska is nu in balbezit. Brecska geeft een lange en hoge pass. da Silva Barros maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Brecska de bal. Brecska passt de bal met de wreef. Gontarz bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna verovert de bal door een tackle van achteren. D`Anna draait met de bal, schiet en ... Suwara bokst de bal weg.

87e minuut.
González Díez probeert naar een medespeler te passen. Camenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenisch passt de bal met de wreef. Taniguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniguchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Groenweghe passt de bal zonder na te denken. Hisham Ibrahim speelt de bal door. Bertossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertossio geeft de bal voor. Camenisch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lary i Penaty 36%, CrypticHunter@GiveUp 64%.
Lary i Penaty - CrypticHunter@GiveUp 7:0