Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Nie tym razem Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2793
Nie tym razem CF K
532 E Tactiek 1
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
24 gemiddelde waardering 36.9
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Villarreal geeft een lange en hoge pass. Lekue kan de bal niet met de borst controleren. Entrialgo is nu in balbezit. Entrialgo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cortigo de bal onder controle te krijgen. Chávez bokst de bal weg. Lekue is nu in balbezit. Lekue draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Madruga is nu in balbezit. Villarreal begaat een overtreding. Madruga raakt geblesseerd tijdens het duel. Naujoks met een snel genomen vrije trap. Ammann rent richting de bal. Ammann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - CF K 1:0

14e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een hoge lob. Inworp. González Maestre met de inworp. Charlet geeft de bal voor. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Entrialgo rent richting de bal. Entrialgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nie tym razem - CF K 1:1

15e minuut.
Charlet is nu in balbezit. Charlet geeft de bal voor. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lekue raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mola komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Entrialgo rent richting de bal. Naujoks verovert de bal door een tackle van achteren. Naujoks probeert naar een medespeler te passen. Isea rent richting de bal. Isea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
González Maestre verovert de bal door een tackle van achteren. González Maestre met een sublieme pass. Charlet probeert naar een medespeler te passen. Isea is nu in balbezit. Isea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Villarreal kopt de bal weg. Klungelig pakt Mola de bal. Cortigo is nu in balbezit. Mola onderschept slim de pass. Mola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - CF K 1:2

31e minuut.
Entrialgo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ochoa. Entrialgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Villarreal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mola springt en kopt de bal. Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - CF K 1:3

33e minuut.
Villarreal passt de bal zonder na te denken. Armenta Fernández is nu in balbezit. Armenta Fernández geeft een lange en hoge pass. Entrialgo rent richting de bal. Entrialgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Armenta Fernández met een sublieme pass. Entrialgo rent richting de bal. Entrialgo passt de bal in één keer door. Mola is nu in balbezit. Mola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Villarreal probeert naar een medespeler te passen. Madruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal begaat een overtreding. Villarreal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 58%, CF K 42%.
Nie tym razem - CF K 1:3

58e minuut.
Villarreal speelt de bal door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola verovert de bal door een tackle van achteren. Mola draait met de bal, schiet en ... Chávez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - CF K 1:4

59e minuut.
Armenta Fernández met de inworp. Villarreal rent richting de bal. Villarreal geeft een lange en hoge pass. Mola maakt een snoekduik en kopt de bal. Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - CF K 1:5

65e minuut.
Śmiejkowski geeft een hoge lob. Entrialgo heeft problemen om de bal te vangen. Śmiejkowski rent richting de bal. Entrialgo onderschept slim de pass. Entrialgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - CF K 1:6

69e minuut.
Villarreal met een sublieme pass. Armenta Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenta Fernández met een sublieme pass. Entrialgo rent richting de bal. Entrialgo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Armenta Fernández zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt González Maestre de bal. Entrialgo rent richting de bal. Entrialgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - CF K 1:7

75e minuut.
Villarreal speelt de bal door. Cortigo is nu in balbezit. Mola onderschept slim de pass. Mola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - CF K 1:8

80e minuut.
Villarreal met een snelle inworp. Naujoks rent richting de bal. Armenta Fernández schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Armenta Fernández krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cortigo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ochoa de bal. Mola rent richting de bal. Mola schiet op doel. Chávez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - CF K 1:9

85e minuut.
Ammann met een sublieme pass. Isea is nu in balbezit. Entrialgo begaat een overtreding. Entrialgo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Madruga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armenta Fernández. Madruga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Armenta Fernández geeft de bal voor. Madruga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Villarreal passt de bal zonder na te denken. Mola heeft problemen om de bal te vangen. Cortigo rent richting de bal. Mola onderschept slim de pass. Mola schiet op doel. Chávez bokst de bal weg. Entrialgo rent richting de bal. Entrialgo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 54%, CF K 46%.
Nie tym razem - CF K 1:9