Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Chechło Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8238
FC Chechło Huragan Dąbrówka
dotyłu Tactiek robi
55% Balbezit 45%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Trenchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayerdis verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerdis probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Déhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Əmirzadə passt de bal zonder na te denken. Trenchev is nu in balbezit. Peercy bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev onderschept slim de pass. Trenchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Linares met een sublieme pass. Grzanka rent richting de bal. Peercy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peercy krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Linares met een sublieme pass. Əmirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. van Vleuten begaat een overtreding. van Vleuten krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Trenchev is nu in balbezit. van Vleuten rent richting de bal. Trenchev onderschept slim de pass. Trenchev schiet op doel. Zapędowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - Huragan Dąbrówka 1:0

38e minuut.
Hlouška is nu in balbezit. Hlouška geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Minea de bal. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Güçlü speelt de bal door. Penot rent richting de bal. Penot met een sublieme pass. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - Huragan Dąbrówka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chechło 58%, Huragan Dąbrówka 42%.
FC Chechło - Huragan Dąbrówka 2:0

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adilov komt het veld opgelopen. Faryński komt het veld opgelopen. Miazga komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Peercy kopt de bal weg. Karalis met een sublieme pass. Grzanka probeert de bal met de borst te controleren. Cirilo is nu in balbezit. Cirilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Bilandžija komt het veld opgelopen. Şahbazov komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Güçlü verovert de bal door een tackle van achteren. Güçlü geeft een hoge lob. Bilandžija rent richting de bal. Bilandžija geeft een lange en hoge pass. Linares kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miazga is nu in balbezit. Miazga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - Huragan Dąbrówka 3:0

87e minuut.
Şahbazov geeft een hoge lob. Miazga is nu in balbezit. Ayerdis begaat een overtreding. Miazga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Əmirzadə neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chechło 64%, Huragan Dąbrówka 36%.
FC Chechło - Huragan Dąbrówka 3:0