Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SSB tunas Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1740
SSB tunas Widzew Astra
442Tunas Tactiek GTI
41% Balbezit 59%
9% Spel op eigen helft 91%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 54.8
redelijk Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Pitoy kopt de bal weg. Pramono probeert de bal aan de voet te houden. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń schiet op doel. Panek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - Widzew Astra 0:1

17e minuut.
Døring onderschept slim de pass. Døring passt de bal met de wreef. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra schiet op doel. Siantzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dziwny kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laksana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hadžinumanbegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadžinumanbegović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yosaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Døring is nu in balbezit. Met opzet legt Yosaputra zijn tegenspeler op de grond. Yosaputra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Esatov verovert de bal door een tackle van achteren. Esatov passt de bal met de wreef. Hadžinumanbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžinumanbegović schiet op doel. Siantzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Yuanji geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laksana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadžinumanbegović rent richting de bal. Hadžinumanbegović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Døring geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laksana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadžinumanbegović rent richting de bal. Hadžinumanbegović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 13%, Widzew Astra 87%.
SSB tunas - Widzew Astra 0:1

54e minuut.
Butică probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Laksana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadžinumanbegović rent richting de bal. Hadžinumanbegović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Lubis geeft een hoge lob. Esatov kan de bal niet met de borst controleren. Esatov met een sublieme pass. Hadžinumanbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžinumanbegović haalt uit met een fantastische trap. Siantzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daar is Butică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laksana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadžinumanbegović is nu in balbezit. Hadžinumanbegović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Krey passt de bal met de wreef. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy met een sublieme pass. Hadžinumanbegović is nu in balbezit. Hadžinumanbegović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 5%, Widzew Astra 95%.
SSB tunas - Widzew Astra 0:1