Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fenerbahçe3 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1993
Fenerbahçe3 ÜrgüpSpor
Normal Tactiek adml
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 48.4
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Cienciała kopt de bal weg. Strouhal speelt de bal door. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:1

6e minuut.
Capello rent richting de bal. Braud rent richting de bal. Krsnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krsnik krijgt een gele kaart. Krsnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

8e minuut.
Braud passt de bal zonder na te denken. Bordeanu controleert de bal met de borst. Randiš is nu in balbezit. Bordeanu onderschept slim de pass. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... Marin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Brzustewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała geeft een hoge lob. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bordeanu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cienciała geeft een lange en hoge pass. Braud is nu in balbezit. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cienciała passt de bal zonder na te denken. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Brzustewicz geeft een hoge lob. Randiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Randiš geeft een hoge lob. Bordeanu probeert de bal aan de voet te houden. Braud springt en kopt de bal. Marin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Randiš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzustewicz met de inworp. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Bordeanu is nu in balbezit. Bordeanu met een sublieme pass. Braud is nu in balbezit. Braud draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Mugaritz is nu in balbezit. Mugaritz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzustewicz met de inworp. Cienciała geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Düdükçü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzustewicz geeft een hoge lob. Randiš is nu in balbezit. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Wojtala probeert naar een medespeler te passen. Mugaritz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çankırılılar de bal. Braud rent richting de bal. Braud schiet op doel. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu passt de bal met de wreef. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe3 75%, ÜrgüpSpor 25%.
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:1

46e minuut.
Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap. Marin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:2

47e minuut.
Düdükçü heeft problemen om de bal te vangen. Bordeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeanu passt de bal zonder na te denken. Braud rent richting de bal. Braud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzustewicz met de inworp. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała geeft een hoge lob. Braud rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:4

50e minuut.
Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Braud onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brzustewicz neemt de hoekschop. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:5

55e minuut.
Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap. Wojtala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marin bokst de bal weg.

59e minuut.
Brzustewicz neemt de hoekschop. Bordeanu probeert de bal met de borst te controleren. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud draait met de bal, schiet en ... Wojtala probeert de bal aan de voet te houden. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:6

65e minuut.
Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Randiš ... Strafschop! Braud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bordeanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Marin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:7

75e minuut.
Brzustewicz is nu in balbezit. Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzustewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brzustewicz geeft een lange en hoge pass. Braud maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:8

84e minuut.
Inworp. Brzustewicz met een snelle inworp. Daar is Cienciała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienciała geeft de bal voor. Bordeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cienciała geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Braud de bal onder controle te krijgen. Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cienciała kopt de bal weg. Daar is Strouhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strouhal probeert naar een medespeler te passen. Braud is nu in balbezit. Braud draait met de bal, schiet en ... Marin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Wojtala geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strouhal met een snelle inworp. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brzustewicz kopt de bal weg. Cienciała rent richting de bal. Cienciała passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Braud de bal. Braud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Strouhal is nu in balbezit. Strouhal geeft een hoge lob. Marin probeert wanhopig de bal te grijpen. Braud rent richting de bal. Braud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe3 85%, ÜrgüpSpor 15%.
Fenerbahçe3 - ÜrgüpSpor 0:9