Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:31
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: NRG Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7964
NRG FK OP
4 Tactiek Nugg
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 46.5
formidable Schieten good
formidable Passen very good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Lillo kopt de bal weg. Kuik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jevtić. Kuik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lillo komt bij de bal en schiet. Gusev bokst de bal weg.

27e minuut.
Rajk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grocholak de bal. Grocholak passt de bal zonder na te denken. Rajk is nu in balbezit. Rajk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NRG 57%, FK OP 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NRG - FK OP 0:0

56e minuut.
Klungelig pakt Cenamor de bal. Cenamor geeft een lange en hoge pass. Grčić is nu in balbezit. Kuik onderschept slim de pass. Kuik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Grčić geeft een lange en hoge pass. Adiputra speelt de bal door. Klungelig pakt Grocholak de bal. Grocholak geeft een lange en hoge pass. Kuik springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kuik rent richting de bal. Kuik passt de bal met de wreef. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak geeft een lange en hoge pass. Kuik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Grčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusev bokst de bal weg.

73e minuut.
Małosolny passt de bal met de wreef. Kokir rent richting de bal. Borýsek onderschept slim de pass. Monnier onderschept slim de pass. Monnier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lillo passt de bal in één keer door. Kafara rent richting de bal. Kafara passt de bal in één keer door. Kuik is nu in balbezit. Kuik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Kafara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lillo probeert naar een medespeler te passen. Kuik rent richting de bal. Kuik schiet op doel. Gusev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Francišković kopt de bal weg. Lillo met een sublieme pass. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak geeft de bal voor. Kuik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NRG 52%, FK OP 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NRG - FK OP 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Lillo onderschept slim de pass. Kuik rent richting de bal. Kuik passt de bal met de wreef. Rajk is nu in balbezit. Rajk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NRG - FK OP 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NRG 70%, FK OP 30%.
NRG - FK OP 1:0

120e minuut.
Grocholak heeft problemen om de bal te vangen. Grocholak geeft een lange en hoge pass. Kafara kopt de bal weg. Rajk rent richting de bal. Rajk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NRG 44%, FK OP 56%.
NRG - FK OP 1:0