Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-18 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: ATATÜRK STADI
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Turk Hooligans FC Crijevo FK
424 Tactiek 5-3-2 yeni
68% Balbezit 32%
17% Spel op eigen helft 83%
48 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 18.9
uitmuntend Schieten slecht
uitstekend Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Májer speelt de bal door. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç geeft de bal voor. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hoşgör kopt de bal weg. Klungelig pakt Belenardıç de bal. Belenardıç passt de bal in één keer door. Wabik is nu in balbezit. Wabik schiet op doel. Zümrüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belenardıç geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wabik maakt een snoekduik en kopt de bal. Zümrüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 1:0

7e minuut.
Qualls passt de bal zonder na te denken. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç speelt de bal door. Wabik rent richting de bal. Wabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 2:0

8e minuut.
Šimon verovert de bal door een tackle van achteren. Šimon geeft een lange en hoge pass. Ölmezer rent richting de bal. Wabik verovert de bal door een tackle van achteren. Wabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 3:0

10e minuut.
Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç passt de bal met de wreef. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenie draait met de bal, schiet en ... Zümrüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 4:0

12e minuut.
Ynclán Pajares passt de bal zonder na te denken. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls passt de bal in één keer door. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie schiet op doel. Zümrüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Öykü verovert de bal door een tackle van achteren. Öykü geeft een hoge lob. Inworp. Ynclán Pajares met de inworp. Qualls geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wabik is nu in balbezit. Wabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 5:0

14e minuut.
Belenardıç geeft de bal voor. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aytemiz krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Wabik rent richting de bal. Wabik met een sublieme pass. Daar is Belenardıç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belenardıç geeft een lange en hoge pass. Arsenie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gabryel rent richting de bal. Gabryel geeft een hoge lob. Ynclán Pajares met een sublieme pass. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Májer bereikt de bal nog maar net als eerste. Májer passt de bal zonder na te denken. Hoşgör rent richting de bal. Wabik onderschept slim de pass. Wabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 6:0

27e minuut.
Belenardıç passt de bal met de wreef. Qualls is nu in balbezit. Qualls passt de bal in één keer door. Arsenie rent richting de bal. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 7:0

30e minuut.
Májer met een sublieme pass. Qualls probeert de bal met de borst te controleren. Qualls probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zümrüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç passt de bal met de wreef. Ynclán Pajares speelt de bal door. Wabik is nu in balbezit. Wabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 8:0

35e minuut.
Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç geeft een hoge lob. Qualls kopt de bal weg. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Elyıkar passt de bal in één keer door. Ynclán Pajares rent richting de bal. Ynclán Pajares passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arsenie de bal. Arsenie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Öykü geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ynclán Pajares met een snelle inworp. Qualls rent richting de bal. Qualls geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 9:0

44e minuut.
Wabik rent richting de bal. Wabik passt de bal met de wreef. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turk Hooligans FC 16%, Crijevo FK 84%.
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 10:0

46e minuut.
Májer probeert naar een medespeler te passen. Ynclán Pajares heeft problemen om de bal te vangen. Ynclán Pajares geeft een lange en hoge pass. Wabik rent richting de bal. Wabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 11:0

51e minuut.
Ynclán Pajares verovert de bal door een tackle van achteren. Ynclán Pajares passt de bal met de wreef. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç geeft een hoge lob. Wabik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 12:0

52e minuut.
Arsenie passt de bal in één keer door. Ynclán Pajares rent richting de bal. Ynclán Pajares passt de bal met de wreef. Wabik is nu in balbezit. Wabik draait met de bal, schiet en ... Zümrüt bokst de bal weg.

54e minuut.
Wabik passt de bal met de wreef. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç geeft een lange en hoge pass. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 13:0

58e minuut.
Daar is Ynclán Pajares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ynclán Pajares passt de bal zonder na te denken. Wabik is nu in balbezit. Wabik haalt uit met een fantastische trap. Zümrüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 14:0

62e minuut.
Májer geeft een lange en hoge pass. Arsenie probeert de bal met de borst te controleren. Arsenie speelt de bal door. Wabik rent richting de bal. Wabik schiet op doel. Zümrüt bokst de bal weg.

64e minuut.
Qualls geeft de bal voor. Zümrüt speelt de bal door. Qualls kopt de bal weg. Arsenie rent richting de bal. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. Zümrüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Šimon geeft een hoge lob. Arsenie kopt de bal weg. Klungelig pakt Ölmezer de bal. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Belenardıç probeert naar een medespeler te passen. Wabik is nu in balbezit. Wabik met een sublieme pass. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 15:0

76e minuut.
Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Belenardıç de bal. Belenardıç geeft een lange en hoge pass. Wabik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 16:0

78e minuut.
Májer geeft de bal voor. Belenardıç kan de bal niet met de borst controleren. Belenardıç met een sublieme pass. Wabik is nu in balbezit. Wabik schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Májer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belenardıç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belenardıç passt de bal in één keer door. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Belenardıç passt de bal met de wreef. Qualls rent richting de bal. Qualls passt de bal met de wreef. Arsenie rent richting de bal. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. Zümrüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 17:0

83e minuut.
Mazzara rent richting de bal. Mazzara passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ölmezer de bal. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Qualls rent richting de bal. Qualls speelt de bal door. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenie draait met de bal, schiet en ... Zümrüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 18:0

87e minuut.
Qualls speelt de bal door. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç passt de bal met de wreef. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 19:0

88e minuut.
Klungelig pakt Mazzara de bal. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz passt de bal in één keer door. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç geeft een hoge lob. Daar is Ölmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenie rent richting de bal. Arsenie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turk Hooligans FC 18%, Crijevo FK 82%.
Turk Hooligans FC - Crijevo FK 19:0