Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eden del Tifoso
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3966
A Mani Basse Real Pisciotta
4A-1M - 2 -P3 Tactiek 4med2tre2
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 36
very good Schieten average
very good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Pereyra is nu in balbezit. Penxten is nu in balbezit. Met opzet legt Folan zijn tegenspeler op de grond. Folan krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Ariano probeert naar een medespeler te passen. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uvír. Uvír krijgt een gele kaart. Pereyra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pereyra kan niet meer verder spelen. Montalbano komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Montalbano kopt de bal weg. Uvír probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif draait met de bal, schiet en ... Marañón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Real Pisciotta 1:0

6e minuut.
Iussa is nu in balbezit. Iussa geeft een hoge lob. Peresada kopt de bal weg. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Jagodzki geeft een hoge lob. Uvír bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akif krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Montalbano rent richting de bal. Montalbano geeft een lange en hoge pass. Daar is Iussa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. Marañón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Uvír probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Folan zal de hoekschop nemen. Akif is nu in balbezit. Akif draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jagodzki passt de bal zonder na te denken. Peresada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresada geeft een lange en hoge pass. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Iussa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peresada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Akif springt en kopt de bal. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Real Pisciotta 2:0

36e minuut.
Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iussa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şüküroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Peresada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montalbano springt en kopt de bal. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Said Pullicino rent richting de bal. Peresada verovert de bal door een tackle van achteren. Peresada probeert de bal met de borst te controleren. Peresada geeft een hoge lob. Montalbano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Uvír geeft de bal voor. Folan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hufajko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 31%, Real Pisciotta 69%.
A Mani Basse - Real Pisciotta 2:0

48e minuut.
Marañón speelt de bal door. Folan kopt de bal weg. Hufajko heeft problemen om de bal te vangen. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peresada met de inworp. Gómez Moreno is nu in balbezit. Şüküroğlu onderschept slim de pass. Şüküroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Corvalle probeert naar een medespeler te passen. Peresada rent richting de bal. Peresada geeft een hoge lob. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu schiet op doel. Marañón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Cuéllar Jiménez geeft de bal voor. Daar is Akif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalbano is nu in balbezit. Montalbano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Iussa rent richting de bal. Şüküroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şüküroğlu probeert naar een medespeler te passen. Montalbano rent richting de bal. Montalbano schiet op doel. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Folan geeft de bal voor. Marañón probeert naar een medespeler te passen. Peresada kopt de bal weg. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 35%, Real Pisciotta 65%.
A Mani Basse - Real Pisciotta 2:0