Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Warta Zawiercie Cycladians F.C
442 Tactiek Main
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 43.3
formidable Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Wałdoch probeert naar een medespeler te passen. Szczepańczyk is nu in balbezit. Szczepańczyk geeft een hoge lob. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. Gurović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Inworp. Lipakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozanecki geeft een hoge lob. Kulczycki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lipakis geeft een lange en hoge pass. Przekop met een sublieme pass. Anielski heeft problemen om de bal te vangen. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cejrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki rent richting de bal. Żuchowski begaat een overtreding. Żuchowski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Lipakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pustelnik komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Kulczycki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daramola komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Pustelnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozanecki met de inworp. Walczak heeft problemen om de bal te vangen. Walczak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wałdoch geeft de bal voor. Walczak met een sublieme pass. Szczepańczyk is nu in balbezit. Szczepańczyk geeft de bal voor. Walczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Gurović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Cycladians F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 32%, Cycladians F.C 68%.
ZKS Warta Zawiercie - Cycladians F.C 1:0

49e minuut.
Rześny probeert naar een medespeler te passen. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Szczepańczyk krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Rześny met een sublieme pass. Kozanecki rent richting de bal. Pustelnik begaat een overtreding. Kozanecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kozanecki kan niet meer verder spelen. Fenkanin komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Walczak probeert naar een medespeler te passen. Fenkanin rent richting de bal. Fenkanin met een sublieme pass. Walczak is nu in balbezit. Walczak schiet op doel. Gurović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Larrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola onderschept slim de pass. Daramola schiet op doel. Gurović bokst de bal weg.

59e minuut.
Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla geeft de bal voor. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Cycladians F.C 2:0

61e minuut.
Fenkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin met een sublieme pass. Walczak is nu in balbezit. Walczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Cycladians F.C 3:0

63e minuut.
Cejrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cejrowski passt de bal in één keer door. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk geeft de bal voor. Walczak springt en kopt de bal. Gurović bokst de bal weg. Daramola rent richting de bal. Daramola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Cycladians F.C 4:0

70e minuut.
Gamla heeft problemen om de bal te vangen. Gamla geeft een lange en hoge pass. Walczak is nu in balbezit. Walczak haalt uit met een fantastische trap. Gurović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Cycladians F.C 5:0

73e minuut.
Przekop met een sublieme pass. Fenkanin heeft problemen om de bal te vangen. Fenkanin passt de bal met de wreef. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wałdoch geeft een hoge lob. Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin met een sublieme pass. Walczak is nu in balbezit. Walczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Cycladians F.C 6:0

79e minuut.
Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin geeft een lange en hoge pass. Daramola kopt de bal weg. Szczepańczyk is nu in balbezit. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Larrondo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fenkanin met de inworp. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 23%, Cycladians F.C 77%.
ZKS Warta Zawiercie - Cycladians F.C 6:0