Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Warta Zawiercie Barzot Team
442 Tactiek calend
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 8
51.5 gemiddelde waardering 46.7
formidable Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski speelt de bal door. Pavan rent richting de bal. Pavan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Chilò speelt de bal door. Broglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Przekop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przekop krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daramola verovert de bal door een tackle van achteren. Cejrowski rent richting de bal. Mendozzi onderschept slim de pass. Daramola rent richting de bal. Daramola draait met de bal, schiet en ... Sudati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cejrowski heeft problemen om de bal te vangen. Cejrowski met een sublieme pass. Cambiasi rent richting de bal. Walczak verovert de bal door een tackle van achteren. Walczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wałdoch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Sighinolfi de bal. Daramola is nu in balbezit. Daramola haalt uit met een fantastische trap. Sudati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Barzot Team 1:0

29e minuut.
Mendozzi rent richting de bal. Walczak verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Walczak de bal. Walczak draait met de bal, schiet en ... Sudati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Barzot Team 2:0

31e minuut.
Sudati probeert naar een medespeler te passen. Cejrowski kopt de bal weg. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk geeft een hoge lob. Walczak springt en kopt de bal. Sudati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pavan is nu in balbezit. Pavan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Barzot Team 3:0

37e minuut.
Cambiasi kopt de bal weg. Guarnotta probeert de bal met de borst te controleren. Daramola is nu in balbezit. Daramola draait met de bal, schiet en ... Sudati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brayde stond buitenspel. Przekop maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daramola is nu in balbezit. Daramola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Barzot Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 33%, Barzot Team 67%.
ZKS Warta Zawiercie - Barzot Team 4:0

55e minuut.
Wałdoch speelt de bal door. Cejrowski heeft problemen om de bal te vangen. Cejrowski passt de bal in één keer door. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Guarnotta verovert de bal door een tackle van achteren. Guarnotta speelt de bal door. Klungelig pakt Pixedda de bal. Daramola is nu in balbezit. Daramola schiet op doel. Sudati bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szczepańczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Walczak springt en kopt de bal. Sudati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cejrowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczepańczyk de bal. Szczepańczyk speelt de bal door. Daramola rent richting de bal. Daramola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chilò speelt de bal door. Daar is Pixedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola haalt uit met een fantastische trap. Sudati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Barzot Team 5:0

66e minuut.
Pixedda is nu in balbezit. Daramola verovert de bal door een tackle van achteren. Walczak is nu in balbezit. Walczak schiet op doel. Klungelig pakt Sighinolfi de bal. Sudati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cejrowski kopt de bal weg. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sighinolfi ... Strafschop! Sighinolfi krijgt een gele kaart. Szczepańczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Walczak neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Barzot Team 6:0

76e minuut.
Gamla kopt de bal weg. Walczak rent richting de bal. Walczak met een sublieme pass. Pavan is nu in balbezit. Pavan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chilò raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bravo komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kotowski is nu in balbezit. Kotowski geeft de bal voor. Daramola kopt de bal weg. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap. Sudati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walczak is nu in balbezit. Walczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 30%, Barzot Team 70%.
ZKS Warta Zawiercie - Barzot Team 6:0