Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-18 21:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Legia Będzin Zé do Rui F.C.
Bombinha Tactiek SEM NOME
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66 gemiddelde waardering 57
formidabel Schieten solide
uitmuntend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Dragusha geeft de bal voor. Inworp. Majerczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Jones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateiaş onderschept slim de pass. Deaker verovert de bal door een tackle van achteren. Deaker geeft een hoge lob. Lazarte rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Zé do Rui F.C. 1:0

20e minuut.
Deaker is nu in balbezit. Deaker geeft een lange en hoge pass. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte draait met de bal, schiet en ... Bielat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Zé do Rui F.C. 2:0

22e minuut.
Jones is nu in balbezit. Luxemburgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jones raakt geblesseerd tijdens het duel. MacTaggart zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jones springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
MacTaggart geeft een hoge lob. Hodíšek is nu in balbezit. Lazarte verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Luxemburgo onderschept slim de pass. MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart geeft een lange en hoge pass. Jones krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Zé do Rui F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 36%, Zé do Rui F.C. 64%.
Legia Będzin - Zé do Rui F.C. 3:0

47e minuut.
Bruton geeft een hoge lob. Daar is MacTaggart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacTaggart geeft de bal voor. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mattana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattana geeft een lange en hoge pass. Lazarte rent richting de bal. Lazarte geeft een hoge lob. Jones maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Munck verovert de bal door een tackle van achteren. Munck probeert naar een medespeler te passen. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart geeft een lange en hoge pass. Lazarte springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Bruton de bal. Bruton probeert naar een medespeler te passen. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart geeft een lange en hoge pass. Jones springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Lazarte kopt de bal weg. Klungelig pakt MacTaggart de bal. MacTaggart geeft een lange en hoge pass. Lazarte maakt een snoekduik en kopt de bal. Bielat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Zé do Rui F.C. 4:0

79e minuut.
Majerczyk probeert naar een medespeler te passen. Ruohoniemi probeert naar een medespeler te passen. Bruton is nu in balbezit. Bruton geeft een lange en hoge pass. Jones springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Stephens komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bruton is nu in balbezit. Bruton met een sublieme pass. Niiniluoto rent richting de bal. Niiniluoto geeft een lange en hoge pass. Lazarte krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Niiniluoto probeert naar een medespeler te passen. MacTaggart rent richting de bal. MacTaggart geeft een lange en hoge pass. Stephens heeft problemen om de bal te vangen. Stephens draait met de bal, schiet en ... Bielat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 37%, Zé do Rui F.C. 63%.
Legia Będzin - Zé do Rui F.C. 4:0