Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Czwartkowcy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9523
Czwartkowcy FC MARCINKONYS
352 Tactiek TAIP
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Dyzma verovert de bal door een tackle van achteren. Dyzma passt de bal zonder na te denken. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap. Orsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - FC MARCINKONYS 0:1

13e minuut.
Garavito verovert de bal door een tackle van achteren. Garavito geeft een lange en hoge pass. Daar is Meyern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaibrahimoğlu geeft de bal voor. Håvbrandt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Chantzakos speelt de bal door. Telles geeft een lange en hoge pass. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap. Orsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - FC MARCINKONYS 0:2

27e minuut.
Gabrilevskis met een sublieme pass. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki passt de bal met de wreef. Håvbrandt is nu in balbezit. Håvbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Karaibrahimoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Karaibrahimoğlu passt de bal met de wreef. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ... Orsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - FC MARCINKONYS 0:3

36e minuut.
Chantzakos geeft een lange en hoge pass. Meyern kopt de bal weg. Giustina is nu in balbezit. Giustina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - FC MARCINKONYS 1:3

40e minuut.
Gabrilevskis is nu in balbezit. Gabrilevskis passt de bal zonder na te denken. Garavito probeert naar een medespeler te passen. Håvbrandt rent richting de bal. Håvbrandt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Czeglédy rent richting de bal. Czeglédy geeft de bal voor. Garavito probeert de bal met de borst te controleren. Håvbrandt is nu in balbezit. Håvbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - FC MARCINKONYS 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 57%, FC MARCINKONYS 43%.
Czwartkowcy - FC MARCINKONYS 1:4

48e minuut.
Suchodincevas speelt de bal door. Håvbrandt kopt de bal weg. Klungelig pakt Solano de bal. Solano geeft een lange en hoge pass. Giustina krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Håvbrandt rent richting de bal. Peryt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Håvbrandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Håvbrandt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Orsa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - FC MARCINKONYS 1:5

82e minuut.
Saro met een sublieme pass. Giustina rent richting de bal. Giustina passt de bal zonder na te denken. Meyern rent richting de bal. Meyern draait met de bal, schiet en ... Suchodincevas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 52%, FC MARCINKONYS 48%.
Czwartkowcy - FC MARCINKONYS 1:5