Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Polonia Poraj Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3230
Polonia Poraj doowyrrehC
Normal Tactiek Sweep
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 42.2
average Schieten good
good Passen good
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Szalay met een sublieme pass. Cavas rent richting de bal. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavas onderschept slim de pass. Cavas geeft een lange en hoge pass. Dully verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vuičekas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - doowyrrehC 1:0

3e minuut.
Pilszak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajarito maakt een afschuwelijke overtreding. Pajarito is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Klungelig pakt Molski de bal. Mazak rent richting de bal. Mazak probeert naar een medespeler te passen. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak haalt uit met een fantastische trap. Parvanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bryl kopt de bal weg. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce passt de bal in één keer door. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pintos passt de bal met de wreef. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce passt de bal in één keer door. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Brzęk is nu in balbezit. Brzęk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grzybek de bal. Molski rent richting de bal. Molski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Draba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elce verovert de bal door een tackle van achteren. Elce probeert naar een medespeler te passen. Molski rent richting de bal. Molski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bryl kopt de bal weg. Grzybek is nu in balbezit. Molski onderschept slim de pass. Molski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia Poraj - doowyrrehC 1:1

36e minuut.
Molski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mahmoud is nu in balbezit. Pintos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pintos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 65%, doowyrrehC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Poraj - doowyrrehC 1:1

46e minuut.
Lehota komt het veld opgelopen. Piskorek komt het veld opgelopen. Wallace komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pintos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doye komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Szalay geeft een hoge lob. Mahmoud kopt de bal weg. Wallace probeert de bal met de borst te controleren. Wallace schiet op doel. Parvanov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Elce geeft een lange en hoge pass. Daar is Pilszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace is nu in balbezit. Wallace schiet op doel. Parvanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Mahmoud met een sublieme pass. Bryl is nu in balbezit. Bryl probeert naar een medespeler te passen. Piskorek rent richting de bal. Piskorek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rabiniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl met een sublieme pass. Wallace is nu in balbezit. Wallace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - doowyrrehC 1:2

64e minuut.
Lemun geeft de bal voor. Brzęk is nu in balbezit. Wallace onderschept slim de pass. Pilszak rent richting de bal. Pilszak schiet op doel. Parvanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Grzybek rent richting de bal. Grzybek geeft een hoge lob. Mazak met een sublieme pass. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Draba rent richting de bal. Elce onderschept slim de pass. Elce met een sublieme pass. Daar is Wallace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mazak probeert naar een medespeler te passen. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak met een sublieme pass. Wallace is nu in balbezit. Wallace draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reidy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 69%, doowyrrehC 31%.
Polonia Poraj - doowyrrehC 1:2