Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nic szczególnego The Swamp Monsters
532 środek Tactiek 433Grrrrr
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 43.1
solide Schieten goed
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Galindo probeert de bal aan de voet te houden. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell met een sublieme pass. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman schiet op doel. Junkerich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lineker is nu in balbezit. Pożegowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Zuliani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuliani krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru geeft de bal voor. Maniyev kopt de bal weg. Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordan geeft een lange en hoge pass. Vestervig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Reid heeft problemen om de bal te vangen. Watt rent richting de bal. Met opzet legt Zuliani zijn tegenspeler op de grond. Zuliani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Klungelig pakt Vassell de bal. Jordan rent richting de bal. Jordan met een sublieme pass. Ketilsson rent richting de bal. Ketilsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nic szczególnego 56%, The Swamp Monsters 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nic szczególnego - The Swamp Monsters 0:0

48e minuut.
Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Reid probeert naar een medespeler te passen. Vassell probeert naar een medespeler te passen. Seaman rent richting de bal. Seaman schiet op doel. Junkerich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ketilsson geeft de bal voor. Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carter de bal. Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huergo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ketilsson met een snelle inworp. Jordan speelt de bal door. Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huergo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nic szczególnego 50%, The Swamp Monsters 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nic szczególnego - The Swamp Monsters 0:0