Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2139
nyU Hijos de Obdulio FC
442 Tactiek Botijas
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 50.2
goed Schieten goed
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Camerini is nu in balbezit. Guarino onderschept slim de pass. Guarino met een sublieme pass. Klungelig pakt Krzymiński de bal. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. Zvunka bokst de bal weg.

5e minuut.
Barrancos is nu in balbezit. Barrancos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tâlvan met de inworp. Fernandes geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Mazzone met de inworp. Arredondo rent richting de bal. Arredondo geeft een hoge lob. Guarino springt en kopt de bal. Krzymiński krijgt zijn hoofd ertegen. Zvunka bokst de bal weg.

10e minuut.
Bailón met de inworp. Guarino rent richting de bal. Guarino passt de bal met de wreef. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński draait met de bal, schiet en ... Zvunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Hijos de Obdulio FC 0:1

13e minuut.
Mazzone probeert naar een medespeler te passen. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes passt de bal in één keer door. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 54%, Hijos de Obdulio FC 46%.
nyU - Hijos de Obdulio FC 0:1

48e minuut.
Guarino onderschept slim de pass. Guarino speelt de bal door. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński haalt uit met een fantastische trap. Zvunka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Hijos de Obdulio FC 0:2

53e minuut.
Mazzone speelt de bal door. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pawlis. Pawlis krijgt een gele kaart. Krzymiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. França komt het veld opgelopen. Ben Arfa komt het veld opgelopen. Mazzone wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
França kopt de bal weg. Klungelig pakt Arredondo de bal. Pawlis rent richting de bal. Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Zvunka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bailón met een sublieme pass. França rent richting de bal. Pawlis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pawlis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. França is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolón komt het veld opgelopen. Oţelea komt het veld opgelopen. Cantarelli komt het veld opgelopen. Arredondo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zvunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Hijos de Obdulio FC 0:3

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Vanderheyden de bal onder controle te krijgen. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista passt de bal in één keer door. França rent richting de bal. França schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Hijos de Obdulio FC 0:4

73e minuut.
Batista is nu in balbezit. Batista passt de bal zonder na te denken. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França draait met de bal, schiet en ... Zvunka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Hijos de Obdulio FC 0:5

77e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. França bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Penadinho onderschept slim de pass. Penadinho speelt de bal door. Bailón speelt de bal door. Cantarelli is nu in balbezit. Cantarelli schiet op doel. Zvunka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cantarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantarelli met een sublieme pass. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França schiet op doel. Zvunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Hijos de Obdulio FC 0:6

88e minuut.
Penadinho rent richting de bal. Cantarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarelli met een sublieme pass. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 55%, Hijos de Obdulio FC 45%.
nyU - Hijos de Obdulio FC 0:6