Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Guners Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3008
Fc Guners Ks Dishwalla
Guners 442 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
49 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 26.6
excellent Schieten weak
very good Passen poor
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa probeert naar een medespeler te passen. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. Kitowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 1:0

4e minuut.
Myszor rent richting de bal. Antilef onderschept slim de pass. Antilef probeert naar een medespeler te passen. Grabiec rent richting de bal. Grabiec draait met de bal, schiet en ... Kitowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov speelt de bal door. Grabiec rent richting de bal. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Zwartkruis met een sublieme pass. Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabiec speelt de bal door. Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarkeszi schiet op doel. Kitowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grabiec rent richting de bal. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wieprzęć de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 2:0

10e minuut.
Avarkeszi is nu in balbezit. Avarkeszi passt de bal in één keer door. Grabiec rent richting de bal. Grabiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 3:0

12e minuut.
Klungelig pakt Burcsa de bal. Ivanov rent richting de bal. Ivanov passt de bal in één keer door. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Mirwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zwartkruis rent richting de bal. Zwartkruis geeft een hoge lob. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen. Grabiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Wuciński de bal. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru passt de bal zonder na te denken. Wuciński is nu in balbezit. Wuciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ozieriański trapt de bal weg. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada passt de bal in één keer door. Avarkeszi heeft problemen om de bal te vangen. Avarkeszi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rosiewicz de bal. Kitowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 4:0

20e minuut.
Zwartkruis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Avarkeszi de bal. Avarkeszi passt de bal zonder na te denken. Grabiec rent richting de bal. Grabiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 5:0

22e minuut.
Avarkeszi met een sublieme pass. Rosiewicz onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przerada zal de hoekschop nemen. Avarkeszi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wieprzęć is nu in balbezit. Grabiec onderschept slim de pass. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. Kitowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rosiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 6:0

31e minuut.
Inworp. Zwartkruis met een snelle inworp. Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mirwa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kitowski probeert naar een medespeler te passen. Zwartkruis speelt de bal door. Daar is Rosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarkeszi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 7:0

33e minuut.
Grabiec verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surdyga. Grabiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirwa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarkeszi haalt uit met een fantastische trap. Kitowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Przerada met een snelle inworp. Grabiec probeert de bal met de borst te controleren. Surdyga rent richting de bal. Grabiec onderschept slim de pass. Grabiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kitowski trapt de bal weg van het doel. Zwartkruis rent richting de bal. Zwartkruis passt de bal in één keer door. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec draait met de bal, schiet en ... Kitowski bokst de bal weg.

37e minuut.
Zwartkruis onderschept slim de pass. Avarkeszi is nu in balbezit. Rosiewicz begaat een overtreding. Avarkeszi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirwa wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Ivanov passt de bal zonder na te denken. Przerada probeert naar een medespeler te passen. Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarkeszi passt de bal in één keer door. Grabiec is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Guners 15%, Ks Dishwalla 85%.
Fc Guners - Ks Dishwalla 8:0

46e minuut.
Tlen komt het veld opgelopen. Altaylı komt het veld opgelopen. Mughione komt het veld opgelopen. Lee komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Avarkeszi rent richting de bal. Avarkeszi met een sublieme pass. Wieprzęć is nu in balbezit. Wieprzęć geeft een lange en hoge pass. Ivanov geeft de bal voor. Kitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mughione maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 9:0

50e minuut.
Myszor heeft problemen om de bal te vangen. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione met een sublieme pass. Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarkeszi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tlen verovert de bal door een tackle van achteren. Tlen geeft de bal voor. Altaylı geeft een hoge lob. Mughione is nu in balbezit. Mughione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 10:0

57e minuut.
Lasocki geeft de bal voor. Inworp. Przerada met een snelle inworp. Zwartkruis is nu in balbezit. Zwartkruis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kitowski probeert naar een medespeler te passen. Przerada kopt de bal weg. Avarkeszi rent richting de bal. Mughione rent richting de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Avarkeszi rent richting de bal. Avarkeszi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Przerada is nu in balbezit. Przerada geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lasocki de bal onder controle te krijgen. Mughione rent richting de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 11:0

62e minuut.
Lasocki geeft een hoge lob. Zwartkruis kopt de bal weg. Lasocki heeft problemen om de bal te vangen. Mughione is nu in balbezit. Mughione draait met de bal, schiet en ... Kitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee geeft een lange en hoge pass. Mughione krijgt zijn hoofd ertegen. Kitowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 12:0

65e minuut.
Altaylı is nu in balbezit. Altaylı passt de bal met de wreef. Avarkeszi rent richting de bal. Avarkeszi schiet op doel. Rosiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 13:0

66e minuut.
Płocharski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Myszor de bal. Mughione probeert naar een medespeler te passen. Avarkeszi is nu in balbezit. Avarkeszi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Altaylı probeert naar een medespeler te passen. Zwartkruis heeft problemen om de bal te vangen. Zwartkruis geeft een lange en hoge pass. Mughione is nu in balbezit. Mughione schiet op doel. Kitowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Altaylı neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı passt de bal zonder na te denken. Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarkeszi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Altaylı probeert naar een medespeler te passen. Przerada rent richting de bal. Przerada met een sublieme pass. Klungelig pakt Mughione de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ivanov speelt de bal door. Zwartkruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis geeft de bal voor. Altaylı geeft een hoge lob. Mughione springt en kopt de bal. Kitowski bokst de bal weg. Avarkeszi is nu in balbezit. Avarkeszi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 14:0

79e minuut.
Zwartkruis speelt de bal door. Przerada rent richting de bal. Przerada passt de bal in één keer door. Mughione rent richting de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 15:0

85e minuut.
Zwartkruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis probeert naar een medespeler te passen. Mughione rent richting de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 16:0

89e minuut.
Avarkeszi kopt de bal weg. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis met een sublieme pass. Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarkeszi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Ks Dishwalla 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Guners 18%, Ks Dishwalla 82%.
Fc Guners - Ks Dishwalla 17:0