Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14369
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
73% Balbezit 27%
50% Spel op eigen helft 50%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 41
good Schieten good
formidable Passen average
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Žužul speelt de bal door. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol passt de bal in één keer door. Repeteco rent richting de bal. Repeteco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pagnoncelli onderschept slim de pass. Sedlak rent richting de bal. Pagnoncelli onderschept slim de pass. Pagnoncelli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zaharija de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Bajorski heeft problemen om de bal te vangen. Puljak rent richting de bal. Sedlak is nu in balbezit. Pagnoncelli onderschept slim de pass. Pagnoncelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Žužul is nu in balbezit. Daar is Žužul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žužul passt de bal in één keer door. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagnoncelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gligić rent richting de bal. Gligić schiet op doel. Fafanđel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 0:1

13e minuut.
Michels heeft problemen om de bal te vangen. Michels geeft een lange en hoge pass. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli draait met de bal, schiet en ... Miličković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:1

25e minuut.
Repeteco passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaharija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žužul rent richting de bal. Žužul schiet op doel. Miličković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Zaharija bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pagnoncelli de bal. Pagnoncelli schiet op doel. Miličković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski passt de bal zonder na te denken. Pagnoncelli rent richting de bal. Pagnoncelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:1

37e minuut.
Gol is nu in balbezit. Gol heeft problemen om de bal te vangen. Gol passt de bal in één keer door. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli schiet op doel. Miličković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pagnoncelli met een sublieme pass. Daar is Žužul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gol speelt de bal door. Repeteco rent richting de bal. Repeteco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 46%, Anaheim Mighty Ducks 54%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:1

46e minuut.
Švorinić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Biskup met een sublieme pass. Rašetić rent richting de bal. Rašetić geeft een lange en hoge pass. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli draait met de bal, schiet en ... Miličković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Tymrowski passt de bal met de wreef. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco passt de bal met de wreef. Pagnoncelli heeft problemen om de bal te vangen. Pagnoncelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miličković trapt de bal weg. Klungelig pakt Puljak de bal. Puljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2

58e minuut.
Zaharija rent richting de bal. Žužul onderschept slim de pass. Žužul speelt de bal door. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap. Miličković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pagnoncelli probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Zaharija met de inworp. Žužul is nu in balbezit. Žužul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:2

68e minuut.
García Iglesias geeft de bal voor. Zaharija is nu in balbezit. Pagnoncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap. Miličković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 4:2

69e minuut.
Biskup probeert naar een medespeler te passen. Gaberšić probeert naar een medespeler te passen. Puljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli onderschept slim de pass. Pagnoncelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pagnoncelli met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaharija met de inworp. Žužul bereikt de bal nog maar net als eerste. Žužul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 55%, Anaheim Mighty Ducks 45%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 5:2