Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Tornado Kraków Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14196
KS Tornado Kraków Could you not bid this player???
5 close 2 Tactiek tac777mod
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
64.8 gemiddelde waardering 48.6
formidable Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Daar is Żulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żulewski geeft een hoge lob. Trybalski rent richting de bal. Trybalski schiet op doel. Dębowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Difronzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żulewski. Difronzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Groncik met een snel genomen vrije trap. Toderiţă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Difronzo met een snelle inworp. Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik geeft een lange en hoge pass. Murawski maakt een snoekduik en kopt de bal. Zvelebil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Zvelebil probeert naar een medespeler te passen. Burzań kopt de bal weg. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski draait met de bal, schiet en ... Dębowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Could you not bid this player??? 1:0

24e minuut.
Burzań kopt de bal weg. Scalat probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trybalski. Trybalski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Flego geeft een hoge lob. Inworp. Drabik met een snelle inworp. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dominik rent richting de bal. Murawski is nu in balbezit. Dominik verovert de bal door een tackle van achteren. Dominik geeft een lange en hoge pass. Burzań rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drabik neemt de hoekschop. Trybalski rent richting de bal. Trybalski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. King passt de bal met de wreef. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski draait met de bal, schiet en ... Dębowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Could you not bid this player??? 2:0

36e minuut.
Ribbisi rent richting de bal. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik geeft een hoge lob. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski schiet op doel. Dębowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burzań bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzań haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Could you not bid this player??? 3:0

39e minuut.
Trybalski geeft een lange en hoge pass. Burzań kopt de bal weg. Ribbisi is nu in balbezit. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov met een sublieme pass. Groncik is nu in balbezit. Ribbisi onderschept slim de pass. Ribbisi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Drabik kopt de bal weg. Trybalski rent richting de bal. Trybalski schiet op doel. Dębowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Could you not bid this player??? 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tornado Kraków 36%, Could you not bid this player??? 64%.
KS Tornado Kraków - Could you not bid this player??? 4:0

47e minuut.
Daar is de la Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burzań is nu in balbezit. Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzań rent richting de bal. Burzań draait met de bal, schiet en ... Dębowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flego heeft problemen om de bal te vangen. Trybalski rent richting de bal. Trybalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Could you not bid this player??? 5:0

49e minuut.
de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Trybalski is nu in balbezit. Burzań rent richting de bal. Burzań draait met de bal, schiet en ... Dębowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Could you not bid this player??? 6:0

51e minuut.
Żulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ribbisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribbisi probeert naar een medespeler te passen. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dębowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Trybalski haalt uit met een fantastische trap. Anastasov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drabik zal de hoekschop nemen. Trybalski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Drabik met een sublieme pass. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski geeft een lange en hoge pass. Burzań is nu in balbezit. Burzań draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Drabik passt de bal met de wreef. Scalat verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. King neemt de hoekschop. Trybalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Trybalski is nu in balbezit. Anastasov onderschept slim de pass. Dębowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębowicz geeft de bal voor. Costa geeft een lange en hoge pass. Dębowicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tornado Kraków 31%, Could you not bid this player??? 69%.
KS Tornado Kraków - Could you not bid this player??? 6:0