Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FC Ardeo Parlea Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4408
FC Ardeo Parlea FC Magura
442 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 32.3
solide Schieten matig
matig Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Mirović geeft een lange en hoge pass. Colţan kopt de bal weg. Şerb heeft problemen om de bal te vangen. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Magura 1:0

12e minuut.
Morhan is nu in balbezit. Morhan geeft de bal voor. Colţan springt en kopt de bal. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić draait met de bal, schiet en ... Manu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Dimitrescu geeft de bal voor. Inworp. Cârlea met een snelle inworp. Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Loeb onderschept slim de pass. Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal in één keer door. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić schiet op doel. Manu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ostaşu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mihăileanu de bal. Moisescu speelt de bal door. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić haalt uit met een fantastische trap. Manu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Magura 2:0

34e minuut.
Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cârlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colţan rent richting de bal. Colţan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Moisescu speelt de bal door. Pršutić is nu in balbezit. Loeb probeert naar een medespeler te passen. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Magura 3:0

43e minuut.
Neagoe probeert naar een medespeler te passen. Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 36%, FC Magura 64%.
FC Ardeo Parlea - FC Magura 3:0

47e minuut.
Perner trapt de bal weg. Cârlea probeert naar een medespeler te passen. Dimitrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colţan rent richting de bal. Colţan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Neagoe is nu in balbezit. Morhan is nu in balbezit. Morhan passt de bal met de wreef. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Şerb geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambrzycki met een snelle inworp. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Magura 4:0

66e minuut.
Ochetan probeert de bal aan de voet te houden. Zambrzycki rent richting de bal. Zambrzycki passt de bal zonder na te denken. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Morhan onderschept slim de pass. Morhan met een sublieme pass. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Morhan onderschept slim de pass. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Damat probeert naar een medespeler te passen. Colţan is nu in balbezit. Colţan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Dimitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan rent richting de bal. Met opzet legt Ostaşu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ostaşu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Cârlea onderschept slim de pass. Cârlea met een sublieme pass. Colţan rent richting de bal. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Manu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - FC Magura 5:0

90e minuut.
Şerb geeft een hoge lob. Inworp. Zambrzycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 37%, FC Magura 63%.
FC Ardeo Parlea - FC Magura 5:0