Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F. C. Foresta Suceava Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5306
F. C. Foresta Suceava FC Basilea
Attack Tactiek Diamond-Copy
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 50.4
excellent Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Arguvan rent richting de bal. Arguvan passt de bal in één keer door. Bijnens rent richting de bal. Bijnens schiet op doel. Lecavalier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - FC Basilea 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Babić de bal. Babić geeft een lange en hoge pass. Bijnens maakt een snoekduik en kopt de bal. Arguvan rent richting de bal. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stănăşilă passt de bal met de wreef. Babić rent richting de bal. Babić geeft een lange en hoge pass. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Lecavalier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Feltrinelli is nu in balbezit. Feltrinelli geeft een hoge lob. Abella Pérez rent richting de bal. de Lima verovert de bal door een tackle van achteren. de Lima schiet op doel. Grebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Vuorentaus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 54%, FC Basilea 46%.
F. C. Foresta Suceava - FC Basilea 0:1

47e minuut.
Petrosian bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosian speelt de bal door. Bugalski rent richting de bal. Eckell rent richting de bal. Eckell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Suszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eckell is nu in balbezit. Eckell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Foresta Suceava - FC Basilea 1:1

53e minuut.
Meleşteu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feltrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltrinelli passt de bal in één keer door. de Lima is nu in balbezit. de Lima draait met de bal, schiet en ... Grebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - FC Basilea 2:1

57e minuut.
Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu geeft de bal voor. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima haalt uit met een fantastische trap. Grebe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - FC Basilea 3:1

59e minuut.
Curbelo is nu in balbezit. Bijnens onderschept slim de pass. Bijnens passt de bal zonder na te denken. Arguvan heeft problemen om de bal te vangen. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Lecavalier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Suszczyk speelt de bal door. Feltrinelli rent richting de bal. Feltrinelli probeert naar een medespeler te passen. de Lima rent richting de bal. de Lima draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kossowski onderschept slim de pass. Kossowski geeft een lange en hoge pass. Feltrinelli kopt de bal weg. Eckell rent richting de bal. Eckell draait met de bal, schiet en ... Grebe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - FC Basilea 4:1

80e minuut.
Eckell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrosian rent richting de bal. Petrosian speelt de bal door. Suszczyk geeft een hoge lob. de Lima krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Warmuziński passt de bal in één keer door. Gyulay rent richting de bal. Gyulay met een sublieme pass. Arguvan rent richting de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Lecavalier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 51%, FC Basilea 49%.
F. C. Foresta Suceava - FC Basilea 4:1