Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8315
Dinamo B.K. Sageata Listeava
treicincidoi Tactiek Defensiva cu 5
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Daar is Galica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galica. Galica krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zamieniecki is nu in balbezit. Zamieniecki geeft een lange en hoge pass. Nordvik rent richting de bal. Nordvik draait met de bal, schiet en ... Kanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zamieniecki met een sublieme pass. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tap bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik verovert de bal door een tackle van achteren. Nordvik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zamieniecki probeert de bal met de borst te controleren. Fliegl met een sublieme pass. Niederhaus rent richting de bal. Niederhaus geeft een lange en hoge pass. Teodorovici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
de Cospedal geeft de bal voor. Inworp. Ştrulă met de inworp. Fliegl is nu in balbezit. Fliegl geeft de bal voor. Szamosszegi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Nordvik rent richting de bal. Koprowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nordvik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laamers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tap kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Raţă de bal onder controle te krijgen. Viitamaa is nu in balbezit. Viitamaa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 57%, Sageata Listeava 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo B.K. - Sageata Listeava 0:0

46e minuut.
Koks komt het veld opgelopen. Fryc komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Niederhaus rent richting de bal. Niederhaus geeft een hoge lob. Daar is Galica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bărzoi geeft een hoge lob. Viitamaa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tap de bal onder controle te krijgen. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Raţă verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Viitamaa met een snelle inworp. Schreuder is nu in balbezit. Schreuder geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Koprowski geeft een lange en hoge pass. Niederhaus rent richting de bal. Niederhaus geeft een lange en hoge pass. Manaka kopt de bal weg. Teodorovici probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 59%, Sageata Listeava 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo B.K. - Sageata Listeava 0:0