Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Linda Boys Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2495
Linda Boys Los Gerardos
André Tactiek Fünfdreizwei
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.1 gemiddelde waardering 40.8
waardeloos Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


10e minuut.
Anders probeert naar een medespeler te passen. Van Langenhove rent richting de bal. Kasta rent richting de bal. Marin onderschept slim de pass. Marin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lescot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove draait met de bal, schiet en ... Siemieniuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lescot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Los Gerardos 0:1

10e minuut.
Van Langenhove raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Jonghe komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe verovert de bal door een tackle van achteren. De Jonghe met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Los Gerardos 0:2

14e minuut.
De Jonghe verovert de bal door een tackle van achteren. De Jonghe passt de bal zonder na te denken. Anders probeert naar een medespeler te passen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Siemieniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann geeft een lange en hoge pass. D`hoker kopt de bal weg. De Jonghe rent richting de bal. De Jonghe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
D`hoker met een snelle inworp. De Jonghe rent richting de bal. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Los Gerardos 0:3

19e minuut.
Lamelle rent richting de bal. De Jonghe verovert de bal door een tackle van achteren. De Jonghe passt de bal in één keer door. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Van Couwenberghe geeft een hoge lob. D`hoker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shipley. Shipley krijgt een gele kaart. D`hoker raakt geblesseerd tijdens het duel. D`hoker met een snel genomen vrije trap. Marin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Los Gerardos 0:4

35e minuut.
De Jonghe met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta is nu in balbezit. Marin onderschept slim de pass. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
D`hoker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is De Jonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Jonghe met een sublieme pass. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Los Gerardos 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 57%, Los Gerardos 43%.
Linda Boys - Los Gerardos 0:5

48e minuut.
Claerbout onderschept slim de pass. Claerbout passt de bal met de wreef. Lescot is nu in balbezit. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Los Gerardos 0:6

52e minuut.
Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt De Jonghe de bal. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Los Gerardos 0:7

54e minuut.
Roegiers trapt de bal weg van het doel. Claerbout kopt de bal weg. De Jonghe speelt de bal door. Klungelig pakt Marin de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Siemieniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Delva is nu in balbezit. Lamelle verovert de bal door een tackle van achteren. Lamelle met een sublieme pass. Birardo rent richting de bal. Birardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Muzek rent richting de bal. Anders verovert de bal door een tackle van achteren. Anders geeft de bal voor. De Jonghe rent richting de bal. De Jonghe schiet op doel. Siemieniuk bokst de bal weg. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. Siemieniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Los Gerardos 0:8

65e minuut.
Svartzmann geeft de bal voor. Marin rent richting de bal. Marin passt de bal in één keer door. De Jonghe kan de bal niet met de borst controleren. De Jonghe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Marchand rent richting de bal. Marchand geeft een hoge lob. Svartzmann kopt de bal weg. Birardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo draait met de bal, schiet en ... Roegiers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Anders geeft een lange en hoge pass. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Los Gerardos 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 49%, Los Gerardos 51%.
Linda Boys - Los Gerardos 0:9