Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mit
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3443
FC Pogar Zadar Cougars FC
mep6-2 Tactiek Tornado433Zadar
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 38.1
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


8e minuut.
de Aço is nu in balbezit. Hafbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovrenčić onderschept slim de pass. de Aço onderschept slim de pass. de Aço schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lovrenčić verovert de bal door een tackle van achteren. Lovrenčić geeft de bal voor. Drofenik rent richting de bal. Drofenik schiet op doel. Oksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hajder geeft een hoge lob. Kočo is nu in balbezit. Kočo passt de bal met de wreef. Drofenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drofenik schiet op doel. Oksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kočo is nu in balbezit. Lima onderschept slim de pass. Bjelić speelt de bal door. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Batak geeft een lange en hoge pass. Canniglia probeert de bal met de borst te controleren. Drofenik is nu in balbezit. Drofenik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Zadar Cougars FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 45%, Zadar Cougars FC 55%.
FC Pogar - Zadar Cougars FC 1:0

51e minuut.
Alambat speelt de bal door. Hafbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hafbergsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hafbergsson kan niet meer verder spelen. De Porras komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Filho komt het veld opgelopen. Lin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Komočar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filho rent richting de bal. Filho speelt de bal door. de Aço rent richting de bal. de Aço haalt uit met een fantastische trap. Ladan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Alambat passt de bal zonder na te denken. Ardahanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlıoğlu geeft een hoge lob. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho haalt uit met een fantastische trap. Ladan bokst de bal weg.

71e minuut.
Filho speelt de bal door. Čerina heeft problemen om de bal te vangen. de Aço is nu in balbezit. de Aço schiet op doel. Ladan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pogar - Zadar Cougars FC 1:1

74e minuut.
Filho passt de bal in één keer door. Batak geeft een lange en hoge pass. Alambat speelt de bal door. Kalogridis heeft problemen om de bal te vangen. Kalogridis draait met de bal, schiet en ... Ladan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelić onderschept slim de pass. Bjelić speelt de bal door. Kočo rent richting de bal. Kočo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kamber de bal. Kočo is nu in balbezit. Kočo schiet op doel. Oksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Batak passt de bal met de wreef. Shalaby rent richting de bal. Shalaby passt de bal zonder na te denken. Kamber controleert de bal met de borst. Kamber schiet op doel. Oksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oksa probeert naar een medespeler te passen. Komočar speelt de bal door. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aço haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 59%, Zadar Cougars FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pogar - Zadar Cougars FC 1:1