Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Aleja Legionów
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7285
Coco Jambo Cicignon IF
3ATK Tactiek Jzperino
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 4
44.8 gemiddelde waardering 51.4
good Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Raña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valera komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Zweifel met een sublieme pass. Ţânţar probeert de bal met de borst te controleren. Ulhoa rent richting de bal. Ulhoa draait met de bal, schiet en ... Lund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - Cicignon IF 1:0

25e minuut.
Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar passt de bal met de wreef. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Prieto haalt uit met een fantastische trap. Zweifel probeert naar een medespeler te passen. Abriß kopt de bal weg. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła haalt uit met een fantastische trap. Zweifel bokst de bal weg.

30e minuut.
Klamczyński passt de bal met de wreef. Kaçaner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jelonek. Jelonek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jambo 65%, Cicignon IF 35%.
Coco Jambo - Cicignon IF 1:0

46e minuut.
Knežević komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ţânţar onderschept slim de pass. Ţânţar passt de bal zonder na te denken. Daar is Bakuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakuła draait met de bal, schiet en ... Knežević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Fylling geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert van Veldhoven de bal onder controle te krijgen. Abriß kopt de bal weg. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bakuła draait met de bal, schiet en ... Ingratta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valera met een sublieme pass. Abriß rent richting de bal. Abriß geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ulhoa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vrážník komt het veld opgelopen. Magallanes komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Szlagor verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar onderschept slim de pass. Ţânţar geeft de bal voor. Magallanes is nu in balbezit. Magallanes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Valera neemt vlug de vrije trap. Bakuła kopt de bal weg. Magallanes is nu in balbezit. Magallanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coco Jambo - Cicignon IF 1:1

86e minuut.
Abriß bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abriß begaat een overtreding. Abriß krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jambo 77%, Cicignon IF 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coco Jambo - Cicignon IF 1:1