Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Simon Gościcino Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2640
Simon Gościcino Patalachy FC
Defend Tactiek 532 CD V2
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten good
good Passen average
poor Verdedigen average


15e minuut.
Cámara Rey speelt de bal door. Coscujuela rent richting de bal. Coscujuela passt de bal in één keer door. Kalata is nu in balbezit. Kalata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Scapin speelt de bal door. Kalata rent richting de bal. Cámara Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalata is nu in balbezit. Kalata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Carrero heeft problemen om de bal te vangen. Thorsen probeert naar een medespeler te passen. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka haalt uit met een fantastische trap. Podgórny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - Patalachy FC 1:0

30e minuut.
Ngọc kopt de bal weg. Kalata probeert de bal aan de voet te houden. Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalata onderschept slim de pass. Kalata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scapin neemt de hoekschop. Kalata is nu in balbezit. Kalata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rosário is nu in balbezit. Kalata onderschept slim de pass. Parejro speelt de bal door. Rybka is nu in balbezit. Rybka draait met de bal, schiet en ... Podgórny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scapin kopt de bal weg. Thorsen rent richting de bal. Cámara Rey begaat een overtreding. Cámara Rey krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Szawala is nu in balbezit. Szawala geeft de bal voor. Coscujuela rent richting de bal. Coscujuela draait met de bal, schiet en ... Solnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Simon Gościcino - Patalachy FC 1:1

45e minuut.
Thorsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosário passt de bal in één keer door. Coscujuela is nu in balbezit. Coscujuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - Patalachy FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 53%, Patalachy FC 47%.
Simon Gościcino - Patalachy FC 1:2

53e minuut.
Sas probeert de bal aan de voet te houden. Thorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsen passt de bal zonder na te denken. Rybka rent richting de bal. Rybka haalt uit met een fantastische trap. Podgórny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Coscujuela kopt de bal weg. Cámara Rey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parejro. Cámara Rey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ngọc passt de bal zonder na te denken. Rybka rent richting de bal. Carrero begaat een overtreding. Carrero krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Podgórny speelt de bal door. Thorsen kopt de bal weg. Mikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka onderschept slim de pass. Rybka haalt uit met een fantastische trap. Podgórny bokst de bal weg.

73e minuut.
Parejro verovert de bal door een tackle van achteren. Parejro geeft de bal voor. Poparda kopt de bal weg. Thorsen is nu in balbezit. Thorsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kalata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vlasatý komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Thorsen met een sublieme pass. Poparda is nu in balbezit. Poparda geeft een lange en hoge pass. Coscujuela is nu in balbezit. Coscujuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mikulec geeft een lange en hoge pass. Coscujuela rent richting de bal. Coscujuela passt de bal met de wreef. Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - Patalachy FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 47%, Patalachy FC 53%.
Simon Gościcino - Patalachy FC 1:3