Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zorluspor Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 959
Zorluspor Babaspor
4-2-1-3 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 43.3
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Klungelig pakt Curman de bal. Mouha is nu in balbezit. Curman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mouha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asilkurt zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 1:0

4e minuut.
Asilkurt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Břežný is nu in balbezit. Břežný geeft de bal voor. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 2:0

8e minuut.
Daar is Mesnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouha rent richting de bal. Mesnić met een sublieme pass. Mouha is nu in balbezit. Mouha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha passt de bal in één keer door. Daar is Mesnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Burke bokst de bal weg.

15e minuut.
Asilkurt is nu in balbezit. Mikami is nu in balbezit. Mouha onderschept slim de pass. Mouha draait met de bal, schiet en ... Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 3:0

16e minuut.
Beldeanu geeft de bal voor. Asilkurt kopt de bal weg. Mesnić met een sublieme pass. Mouha is nu in balbezit. Mouha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Curman geeft een hoge lob. Poioco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dziewicki. Dziewicki krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabral speelt de bal door. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 3:1

31e minuut.
Beldeanu kopt de bal weg. Poioco bereikt de bal nog maar net als eerste. Poioco passt de bal zonder na te denken. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. Mighetti bokst de bal weg.

34e minuut.
Curman speelt de bal door. Trižný is nu in balbezit. Trižný passt de bal zonder na te denken. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Əsədov geeft een hoge lob. Břežný bereikt de bal nog maar net als eerste. Břežný passt de bal in één keer door. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Poioco rent richting de bal. Beneš verovert de bal door een tackle van achteren. Beneš geeft een hoge lob. Mouha rent richting de bal. Mouha draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 4:1

43e minuut.
Trižný verovert de bal door een tackle van achteren. Trižný geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mesnić de bal. Mouha rent richting de bal. Mouha haalt uit met een fantastische trap. Burke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cabral met een snelle inworp. Břežný bereikt de bal nog maar net als eerste. Břežný speelt de bal door. Mouha rent richting de bal. Mouha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 42%, Babaspor 58%.
Zorluspor - Babaspor 4:1

47e minuut.
Fillon geeft de bal voor. Beldeanu is nu in balbezit. Hobai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beldeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Poioco neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poioco rent richting de bal. Poioco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 4:2

52e minuut.
Cabral geeft de bal voor. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu schiet op doel. Mighetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 4:3

53e minuut.
Doeltrap. Mighetti met een harde bal richting middenveld. Břežný kopt de bal weg. Mouha heeft problemen om de bal te vangen. Mouha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mesnić rent richting de bal. Mesnić geeft de bal voor. Inworp. Rizzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Břežný geeft de bal voor. Burke bokst de bal weg. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha schiet op doel. Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Susuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trižný rent richting de bal. Trižný geeft een hoge lob. Mouha is nu in balbezit. Mouha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Beldeanu kopt de bal weg. Çörekçi is nu in balbezit. Poioco onderschept slim de pass. Poioco draait met de bal, schiet en ... Mighetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorluspor - Babaspor 4:4

72e minuut.
Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt passt de bal in één keer door. Daar is Mouha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Babaspor 5:4

75e minuut.
Hobai geeft een lange en hoge pass. Břežný is nu in balbezit. Břežný met een sublieme pass. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. Burke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Susuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuz geeft een hoge lob. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trižný bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorluspor - Babaspor 5:5

85e minuut.
Břežný passt de bal in één keer door. Susuz rent richting de bal. Rizzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rizzo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Mikami kopt de bal weg. Fillon rent richting de bal. Fillon geeft de bal voor. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cabral kopt de bal weg. Beldeanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hobai neemt vlug de vrije trap. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha draait met de bal, schiet en ... Burke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 42%, Babaspor 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zorluspor - Babaspor 5:5