Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tandrcak gradski park
f-1 Tactiek non
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 35.7
average Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen average


4e minuut.
Trifunović geeft een hoge lob. Kitanović geeft de bal voor. Međedović krijgt zijn hoofd ertegen. Žarkov is nu in balbezit. Žarkov draait met de bal, schiet en ... Berić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Batrić rent richting de bal. Ustić is nu in balbezit. Ustić passt de bal zonder na te denken. Međedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Međedović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lešević is nu in balbezit. Lešević passt de bal met de wreef. Trifunović rent richting de bal. Međedović onderschept slim de pass. Međedović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Batrić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lešević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Međedović passt de bal in één keer door. Šubarić geeft een hoge lob. Tešanović heeft problemen om de bal te vangen. Nedić rent richting de bal. Nedić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - gradski park 0:1

29e minuut.
Trifunović geeft een hoge lob. Stjepanović is nu in balbezit. Stepanov begaat een overtreding. Stepanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 58%, gradski park 42%.
tandrcak - gradski park 0:1

46e minuut.
Avalić komt het veld opgelopen. Nadeždić komt het veld opgelopen. Romay komt het veld opgelopen. Mladenov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kitanović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mladenov met de inworp. Stjepanović is nu in balbezit. Stjepanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lešević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Žarkov de bal. Batrić is nu in balbezit. Batrić haalt uit met een fantastische trap. Romay bokst de bal weg.

62e minuut.
Stepanov kopt de bal weg. Batrić speelt de bal door. Žarkov heeft problemen om de bal te vangen. Međedović is nu in balbezit. Međedović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Mladenov met de inworp. Stjepanović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ustić. Ustić krijgt een gele kaart. Stjepanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Ustić geeft een hoge lob. Šubarić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kitanović onderschept slim de pass. Kitanović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mladenov met de inworp. Stjepanović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 42%, gradski park 58%.
tandrcak - gradski park 0:1