Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Mimalino Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Mimalino ASK-Songhua
3alto Tactiek defend
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Inworp. Cera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Struzyna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inczewski passt de bal in één keer door. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu passt de bal met de wreef. Castella rent richting de bal. Castella schiet op doel. Xu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ampelmanis onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castella zal de hoekschop nemen. Lai Hang springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Georget passt de bal met de wreef. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce maakt een afschuwelijke overtreding. Arce krijgt een gele kaart. Selviboylu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Castella neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Naiqun onderschept slim de pass. Naiqun geeft de bal voor. Spiridon kopt de bal weg. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Yakarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. Yakarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Struzyna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klimentov komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Ampelmanis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georget geeft een lange en hoge pass. Lai Hang maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Maertens passt de bal zonder na te denken. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget probeert naar een medespeler te passen. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 53%, ASK-Songhua 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mimalino - ASK-Songhua 0:0

46e minuut.
Kozlov komt het veld opgelopen. Csúri komt het veld opgelopen. Pāns komt het veld opgelopen. Pascoalin komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lizik rent richting de bal. Lizik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nemmer de bal. Nemmer geeft een hoge lob. Relmulafken speelt de bal door. Yakarca bokst de bal weg.

60e minuut.
Trică geeft een lange en hoge pass. Selviboylu rent richting de bal. Arce rent richting de bal. Lai Hang onderschept slim de pass. Lai Hang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Castella bereikt de bal nog maar net als eerste. Castella geeft de bal voor. Arce kan de bal niet met de borst controleren. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimalino - ASK-Songhua 1:0

64e minuut.
Lai Hang geeft een hoge lob. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu passt de bal zonder na te denken. Castella is nu in balbezit. Castella haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Naiqun verovert de bal door een tackle van achteren. Naiqun met een sublieme pass. Lizik heeft problemen om de bal te vangen. Lai Hang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hang draait met de bal, schiet en ... Pascoalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Klimentov rent richting de bal. Szmek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmek krijgt een gele kaart. Klimentov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maertens neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimalino 52%, ASK-Songhua 48%.
Mimalino - ASK-Songhua 1:0