Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cuarteto Obrero Fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3407
Cuarteto Obrero Fc PAPOMAN
Emulando al maes Tactiek 3 - 6 - 1
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 22.8
solid Schieten poor
average Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kargu speelt de bal door. Duarte is nu in balbezit. Angarita verovert de bal door een tackle van achteren. Angarita draait met de bal, schiet en ... Toro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - PAPOMAN 1:0

13e minuut.
Kargu is nu in balbezit. Kargu geeft een lange en hoge pass. Bursaco kopt de bal weg. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargu onderschept slim de pass. Kargu met een sublieme pass. Foyelkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Foyelkay geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vaca heeft problemen om de bal te vangen. Bursaco onderschept slim de pass. Bursaco geeft een hoge lob. Angarita rent richting de bal. Angarita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuarteto Obrero Fc 39%, PAPOMAN 61%.
Cuarteto Obrero Fc - PAPOMAN 1:0

48e minuut.
Žigo rent richting de bal. Noszczyk onderschept slim de pass. Noszczyk met een sublieme pass. Angarita rent richting de bal. Angarita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - PAPOMAN 2:0

50e minuut.
Morena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juere probeert de bal met de borst te controleren. Žigo is nu in balbezit. Noszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Morena rent richting de bal. Morena passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duarte de bal. Angarita onderschept slim de pass. Angarita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Noszczyk onderschept slim de pass. Noszczyk geeft de bal voor. Angarita is nu in balbezit. Angarita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - PAPOMAN 3:0

74e minuut.
Burela probeert naar een medespeler te passen. Alzate Gómez met een sublieme pass. Daar is Vaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk geeft de bal voor. Foyelkay rent richting de bal. Foyelkay geeft een lange en hoge pass. Daar is Morena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres bokst de bal weg. Angarita is nu in balbezit. Angarita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - PAPOMAN 4:0

80e minuut.
Foyelkay geeft een lange en hoge pass. Angarita maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Toro de bal. Bursaco rent richting de bal. Bursaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - PAPOMAN 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuarteto Obrero Fc 21%, PAPOMAN 79%.
Cuarteto Obrero Fc - PAPOMAN 5:0