Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Princes Park
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9768
Thamesmead Town FC Forest Resurrecteds
Higher attack Tactiek 541 ultra def 2
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Coucquyt probeert de bal met de borst te controleren. Fairclough speelt de bal door. Kupisz rent richting de bal. Kupisz geeft een hoge lob. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal. Dublin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kupisz is nu in balbezit. Kupisz geeft een lange en hoge pass. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel. Dublin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Freedman onderschept slim de pass. Freedman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kupisz de bal. Kupisz geeft de bal voor. Derbin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Oponente onderschept slim de pass. Oponente geeft een lange en hoge pass. Kmet heeft problemen om de bal te vangen. Coucquyt rent richting de bal. Coucquyt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Scholes geeft een hoge lob. Wrench speelt de bal door. Klungelig pakt EL Baloushi de bal. Freedman geeft de bal voor. Derbin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Dumile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. EL Baloushi is nu in balbezit. Met opzet legt Dumile zijn tegenspeler op de grond. Dumile krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Di Canio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Canio speelt de bal door. Coucquyt rent richting de bal. Coucquyt schiet op doel. Dublin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Campbell kopt de bal weg. Dumile geeft een hoge lob. Scholes probeert naar een medespeler te passen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Coucquyt passt de bal zonder na te denken. Kupisz rent richting de bal. Kupisz passt de bal zonder na te denken. Coucquyt heeft problemen om de bal te vangen. Coucquyt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz heeft problemen om de bal te vangen. Kupisz geeft een lange en hoge pass. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal. Dublin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Forest Resurrecteds 1:0

39e minuut.
Coucquyt maakt een snoekduik en kopt de bal. Dublin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wrench verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scholes zal de hoekschop nemen. Coucquyt maakt een snoekduik en kopt de bal. Dublin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Joon-Ming geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scholes met een snelle inworp. Di Canio geeft een hoge lob. Dorrell heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Forest Resurrecteds 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 31%, Forest Resurrecteds 69%.
Thamesmead Town FC - Forest Resurrecteds 2:0

47e minuut.
Oponente kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert EL Baloushi de bal onder controle te krijgen. Oponente is nu in balbezit. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Campbell met een sublieme pass. EL Baloushi rent richting de bal. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi rent richting de bal. EL Baloushi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi onderschept slim de pass. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel. Luca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Forest Resurrecteds 2:1

62e minuut.
Scholes met een sublieme pass. Klungelig pakt Freedman de bal. Freedman geeft een lange en hoge pass. Derbin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Forest Resurrecteds 3:1

63e minuut.
Scholes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chyła komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Coucquyt kan de bal niet met de borst controleren. Kmet is nu in balbezit. Derbin onderschept slim de pass. Derbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Forest Resurrecteds 4:1

73e minuut.
Klungelig pakt Coucquyt de bal. Fulga rent richting de bal. Fulga passt de bal met de wreef. Di Canio is nu in balbezit. Di Canio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Fulga onderschept slim de pass. Chyła rent richting de bal. Chyła geeft de bal voor. Derbin springt en kopt de bal. Dublin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Forest Resurrecteds 5:1

76e minuut.
Daar is EL Baloushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin maakt een afschuwelijke overtreding. EL Baloushi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campbell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Chyła geeft een lange en hoge pass. Wrench heeft problemen om de bal te vangen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Joon-Ming de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi speelt de bal door. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Forest Resurrecteds 5:2

82e minuut.
Coucquyt probeert naar een medespeler te passen. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kupisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupisz geeft de bal voor. Derbin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - Forest Resurrecteds 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 25%, Forest Resurrecteds 75%.
Thamesmead Town FC - Forest Resurrecteds 6:2